23948sdkhjf

Vand skaber liv i grønne anlæg

Der sker rigtig meget indenfor dekorativ og funktionel brug af vand - både i det offentlige rum og i privathaver
Arkitektonisk er det ingen tilfældighed at vand har været et af de bærende elementer i mere end halvdelen af udstillingshaverne på den verdenskendte og trendsættende haveudstilling i Chelsea. Og mulighederne er mangfoldige.

Firmaet Pondteam har Skandinaviens største udvalg og har gennem mere end 25 år udviklet produkter, som gør dette enkelt, økonomisk og servicevenligt. Firmaet har gennem de sidste seks år udviklet elektroniske pumper, som sparer op til 80 procent af energien i forhold til mange traditionelle pumper.

De nyeste i serien – Superflow Techno Pro – har separat styrepanel, hvor flow/strømforbrug kan reguleres op til 30.000 liter/time.

Da de også på indkøbsprisen er særdeles konkurrencedygtige er der hurtigt mange penge at spare ved udskiftning af eksisterende pumper til springvand, vandløb og regnvandshåndtering.

Vandkvalitet i eksisterende og nye søer kan forbedres markant ved at udsætte en specialpumpe i form af en belufter eller et flydende springvand.

Pondteam har i kraft af smarte moduler mulighed for at skræddersy enheder, som ud over vandforbedring og dekoration også kan forsynes med LED-belysning, som gør dem særlig smukke når mørket falder på.

Praktiske kanter

Pondteams specielle kantbånd er udviklet til hurtig og dekorativ afgrænsning mellem stier, bede, vandbassiner og andre elementer i have og park.

De optimerer anlægstid og vedligeholdelse og er produceret af 100% genbrugsmaterialer. I modsætning til andre iøjnefaldende græskanter og lign. er Pondteams kantbånd produceret i en smuk antracit grå farve, som smelter flot sammen med både belægning, sten, græs og bede. Endvidere er de kraftige fleksible kanterne min. 8 mm. Tykke og dermed markant mere holdbare end andre produkter på markedet.

Foliemembraner

Indenfor Foliemembraner har Pondteam i 2015 som Skandinavisk distributør indledt et større samarbejde med den Svenske producent Sealeco - Europas største producent af gummimembraner.

Den korte afstand optimerer udvikling, kvalitetssikring og bæredygtighed ved lokal produktion frem for anvendelse af oversøiske membraner med dårligere garantiforhold.

Sealeco er blandt verdens producenter valgt til mange krævende opgaver lige fra den svenske mineindustri i Nordsverige til Dubais internationale lufthavn - og membraner og produktion er kvalitets- og miljøcertificeret i henhold til ISO 9001 & 14001

Ud over standard ruller kan man mod et tillæg bestille thermosvejsede størrelser direkte tilpasset større anlæg i naturlige former og oven i købet i 3D, så folien passer direkte ned i f.eks. et eksisterende betonbassin eller reservoir – en markant besparelse på anlægstiden.

sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.119