23948sdkhjf

Masser af maskinhandel på Nordbau

65.000 besøgende på den 60. udgave af Nordtysklands største bygge- og anlægsudstilling
Et beskedent fald i besøgstallet til 65.000 gæster over fem dage slog ikke skår i glæden, da Nordtysklands største bygge-og anlægsmesse søndag lukkede portene for 2015. NordBau i Neumünster mindre end en times kørsel fra den dansk-tyske grænse var på ny et overflødighedshorn af byggematerialer af alle typer i de mange messehaller. Det store udendørs messeareal var som vanligt spækket med små, større og store entreprenørmaskiner.

”Vi er meget tilfredse. Antallet af besøgende faldt ganske vist en smule i forhold til sidste år. Men udstillerne melder om klart bedre dialog med gæsterne, og antallet af afsluttede handeler hos udstillerne med entreprenørmaskiner var betragteligt højere, fortæller udstillingscentret Holstenhallens administrerende direktør, Dirk Iwersen.

Tysk og dansk jubilæum

Holstenhallen lagde rammer til ikke blot ét, men to NordBau-jubilæer. Dels fyldte messen selv altså 60 år. Men samtidig var der 40 års jubilæum for dansk samarbejde med og deltagelse i organiseret omfang. Danske udstillere fylder hvert år en halv af de store udstilllingshaller. Mange danske virksomheder har gennem årene benyttet NordBau som springbræt til eksport til det øvrige Europa.

Dobbeltjubilæet blev markeret ved, at Prins Joachim tog turen ned over grænsen for at stå for den officielle åbning af NordBau sammen med Schleswig-Holsteins ministerpræsident, Torsten Albig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313