23948sdkhjf

Sweco får ny direktør for klimatilpasning

Sweco Danmark styrker sig inden for vand, miljø og energi
Det er en erfaren mand, som sætter sig i direktørstolen, når svenske Ola Hansson med over 20 års erfaring begynder sit nye job som Business Line direktør for Water & Energy i Sweco Danmark, hvor han tiltræder i dag.

I begyndelsen af oktober blev ingeniørvirksomheden Grontmij en del af Sweco og med ét skridt en af de førende inden for arkitektur og ingeniørrådgivning i Europa.

“Vi glæder os til at få en meget erfaren og innovativ direktør med et stort udsyn. Ola kan bidrage med et stort kendskab til fremtidens urbane løsninger og kendskab til kompetencerne blandt Swecos 14.500 medarbejdere, hvor vi kan trække endnu flere spidskompetencer ind i det danske marked til gavn for vores kunder, for eksempel inden for elforsyning, energianalyse, hydraulisk modellering, blødt vand og arkitekter inden for eksempelvis klimatilpasning”, siger Henrik Martens, der er markedsdirektør i Sweco Danmark.

Flere udfordringer

Ola Hansson sætter i en pressemeddelelse selv navn på flere af de store indsatsområder.

”Der er flere store udfordringer, som er rettet mod hele Swecos kompetence platform. Klimatilpasning er et af de områder, hvor vi har den store ekspertise, og urbaniseringen med de forskellige behov i de voksende byer er et andet emne, hvor Sweco har meget at bidrage med”, siger han.

48-årige Ola Hansson kommer fra en stilling som Senior Vice President for Business Development i Sweco Sverige AB. Han har en mastereksamen i civil engineering ved Lunds tekniska högskola og en eksamen i limnologi, der er læren om søer og vandløb, fra Lunds universitet.

Han har over 20 års international og national erfaring fra vand og miljøsektoren, og et fremragende kendskab til udvikling af innovative koncepter i vand og energi.

Senest har han været ansvarlig for integrationen af både rådgivervirksomheden Vectura og Grontmij Sverige i Sweco.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126