23948sdkhjf

Tømrermester bliver ny formand for byggeriet i Nordjylland

Tømrermester Ole Bæk Pedersen overtager formandsposten for Dansk Byggeri Nordjylland fra Knud Kristensen
Efter otte år på formandsposten for Dansk Byggeri Nordjylland har Knud Kristensen valgt at stoppe og overlade posten til den nuværende næstformand, tømrermester Ole Bæk Pedersen fra tømrerfirmaet af samme navn i Nørresundby.

”Ole har jo i flere år været næstformand, og han er derfor allerede godt inde i sagerne og vant til at snakke om erhvervsforholdene for de lokale virksomheder med både borgmestre og embedsmænd. Samtidig står vi over for en stor udfordring med at få de unge til at se fremtidsmuligheder i en erhvervsuddannelse, så vi kan få uddannet en masse inden, vi kommer til at mangle arbejdskraft. Så der er nok at tage fat på for vores nye formand”, siger Knud Kristensen, der også har en fortid som folketingsmedlem, i en pressemeddelelse.

Stort engagement

Knud Kristensen ser nu frem til at få lidt mere tid til både jobbet som konservativ borgmester for Vesthimmerland Kommune og adm. direktør i entreprenørvirksomheden HME A/S i Aars.

”Knud har haft et stort engagement i forhold til lærlinge, Boligjobordningen, kreditklemme og erhvervsvenligheden i de nordjyske kommuner. Det er bare nogle af de mærkesager, som han har haft meget fokus på i hans mangeårige tro tjeneste som formand for bygge- og anlægsvirksomhederne i Nordjylland”, siger den nye formand, Ole Bæk Pedersen i en kommentar.

Udskiftning i bestyrelse

Knud Kristensen forlader både formandsposten og bestyrelsen.

Det samme gør Rolf Bjerregaard fra entreprenørfirmaet Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S i Nørresundby.

I stedet er Erik Toppenberg fra tømrer- og snedkerfirmaet Toppenberg H.O.K ApS i Nørresundby og Michael Jørgensen fra NCO byg A/S i Aars blevet valgt ind som nye bestyrelsesmedlemmer i Dansk Byggeri Nordjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142