23948sdkhjf

Ingeniør går solo med eget rådgiverfirma

Avnø Byggerådgivning vil rådgive bygherrer og entreprenører inden for særligt brandteknisk rådgivning
Tidligere partner i rådgivervirksomheden Rønslev-Andersen, Michael Andersen, går nu solo og har stiftet Avnø Byggerådgivning i Haderslev. Ud over byggerådgivning er Avnø Byggerådgivning især specialiseret inden for brandteknisk rådgivning og byggeledelse.

Michael Andersen er uddannet ingeniør og har mange års erfaring fra branchen, hvor han gennem syv år var partner i rådgivervirksomheden Rønslev-Andersen. Han solgte dog sin ejerandel for to år siden for at prøve noget nyt.

”Jeg tænkte på det tidspunkt, at livet som lønmodtager var mere enkelt end livet som virksomhedsejer. Men jeg har måttet erkende, at der er en del sandhed i ordsproget om ”En gang selvstændig – altid selvstændig” – i hvert fald i mit tilfælde. Så jeg tog konsekvensen og opbyggede Avnø Byggerådgivning, så virksomheden fuldt ud afspejler mine specialer og interesser”, siger Michael Andersen i en pressemeddelelse.

Derfor er Avnø Byggerådgivning ifølge Michael Andersen også en tand anderledes end andre rådgivende ingeniørvirksomheder.

”Ud over det traditionelle, rådgivende ingeniørarbejde fungerer vi i mange tilfælde som en konsulentvirksomhed, hvor bygherrer, entreprenører og håndværkere kan få kompetent, byggeteknisk rådgivning, når de står med et konkret byggeprojekt”, fortæller Michael Andersen.

Samtidig tilbyder Avnø Byggerådgivning også byggeledelse på visse projekteringsopgaver. Her fungerer Avnø Byggerådgivning på linje med den daglige ledelse på byggepladsen og sikrer, at der er snor i både planlægning, udførelse og økonomi.

Master i brandsikkerhed

Et andet hovedområde for Avnø Byggerådgivning er brandteknisk rådgivning. Det er et område, hvor der er langt mellem specialisterne, men Michael Andersen er en af dem.

”Det kræver en stor, faglig indsigt og temmelig komplekse beregninger, samtidig med at man også skal have hands on på selve byggeriet. Det er et område, som jeg personligt har haft en stor interesse for gennem mange år”, fortæller Michael Andersen.

Michael Andersen var en af de første, der blev uddannet Master i brandsikkerhed fra DTU, og han har gennem årene opbygget en meget alsidig erfaring inden for alle facetter af byggeriet.

”Det betyder, at jeg har kunnet udvikle min rådgivning, så den i langt højere grad end traditionel brandteknisk rådgivning tager højde for både sikkerhed, myndighedskrav, byggeteknik – og ikke mindst økonomi”, siger Michael Andersen i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281