23948sdkhjf

Pensionskasse finansierer shoppingcenter

TK Development har fået refinansieret shoppingcenter i Frederikssund hos PKA
Ejendomsudviklingsselskabet TK Development har siden opførelsen af shoppingcentret Sillebroen Shopping i Frederikssund, der åbnede i 2010, haft centret finansieret hos to udenlandske banker.

Men da der var tale om kortere finansiering, har TK Development nu gennem datterselskabet KAS Frederikssund Shoppingcenter fået centret refinansieret hos pensionskassen PKA, hvor der nu er optaget en fem-årig finan- siering på 500 mio. kroner. Det oplyser TK Development i en fondsbørsmeddelelse.

PKA er efterhånden blevet en af Danmarks største pensionskasser med 270.000 medlemmer og en samlet formue på 215 misa. kroner.

”TK Development finder det interessant at udbygge forretningsrelationerne til denne sektor og herunder PKA, der både har viljen og kapaciteten til at medvirke til såvel investerings- som finansieringsmæssige løsninger for attraktive ejendomsprojekter”, skriver TK Development i fondsbørsmeddelelsen.

Udvidelse undervejs

Sillebroen Shopping er opført med åbning i 2010, og med finanskrisen tog indkørings- og modningsfasen længere tid end forventet.

For at tiltrække nye forretninger og koncepter samt øge omsætningen bliver centret i øjeblikket udvidet med cirka 1.400 kvm til godt 26.400 kvm med blandt andet biograf til Nordisk Film i efteråret 2016.

Senest er der åbnet nye butikker i form af blandt andet Imerco, Søstrene Grene og Normal, og udlejningsgraden udgør herefter 95 procent.

Refinansieringen ændrer ikke på TK Developments forventninger for 2015/2016, der lyder på et resultat før skat på 40 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126