23948sdkhjf

Domea bygger 108 almene boliger i Nordhavn

Boligselskabet er ude med en hovedentreprise, der ud over boliger også tæller erhvervsbyggeri og en daginstitution i den københavnske bydel
Det er nu muligt at byde ind på en hovedentreprise, som Boligselskabet Domea København og Domea.dk er ude med .

Hovedentreprisen dækker opførelse af cirka 108 almene familieboliger, 24 servicelovboliger, en daginstitution og erhvervslokaler i stueplan fordelt på to kvarterhuse med lukkede gårdrum i Københavns Nordhavn, oplyser Carsten Klog, projektleder hos KHS arkitekter A/S, der varetager totalrådgivningen i samarbejde med Dorte Mandrup Arkitekter A/S.

Han kalder projektet for ”spændende” og påpeger, at det ikke er uden udfordringer.

”Udfordringen ligger i, at der er fire forskellige materialeudtryk på facaden, og at bebyggelsen spænder fra tredje til femte sal, så der er en del niveauer at tage hensyn til”, siger han og påpeger, at forskellene er vægtet for at sikre variation i udtrykket.

Frist i februar

Efter opførelsen overdrages servicelovboliger og daginstitution til Københavns Kommune og erhvervslokalerne til By og Havn I/S, lyder det i prækvalifikationsmaterialet, hvor det desuden fremgår, at hovedentreprisens anslåede værdi er på 160 mio. kroner eksklusiv moms.

Fem aktører ventes prækvalificeret, og det økonomisk mest fordelagtige bud vil være tildelingskriteriet i sidste ende.

Frist for anmodning om deltagelse er den 25. februar 2016 kl. 12.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109