23948sdkhjf

Rambøll opruster på byggerådgivning til pharmaindustrien

Rådgiverkoncernen etablerer en ny division med fokus på arkitektfaglige kompetencer til den pharmaceutiske industri
Rådgiverkoncernen Rambøll reorganiserede sidste år de specialiserede ydelser til den pharmaceutiske industri i en markedsorienteret teamstruktur for at kunne levere integreret design og helhedsløsninger til koncernens kunder i pharma-industrien.

Nu udvider Rambølls byggeridivision yderligere på pharma-området med endnu et team. Facility Design opbygges omkring de specialiserede arkitektfaglige kompetencer, der indgår i såvel projektudvikling som ved design af produktions- og laboratoriebyggerier.

”Det nye team understøtter vores målsætning om at levere helhedsløsninger, og vi får sat yderligere fokus på integreret design. Ved at inkludere arkitektydelsen tidligt i projekterne bliver vores leverancer endnu stærkere også i de indledende projektfaser, for eksempel i forhold til programmering, brugerinvolvering og konceptuelle design studier. Det er vigtigt for os at kunne hjælpe vores kunder med at udarbejde solide forstudier og valide beslutningsgrundlag”, siger Bjarne J. Rasmussen, der er direktør i Rambølls Byggeridivision, i en pressemeddelelse.

Stigende efterspørgsel

Rambøll har ifølge Bjarne J. Rasmussen oplevet stigende efterspørgsel på hurtig projekteksekvering.

”Det medfører, at vi tidligere i forløbet skal være i stand til at træffe kvalificerede og – for det færdige byggeri – afgørende beslutninger om for eksempel arealdisponering og konstruktive principper. Her spiller arkitekten en væsentlig, koordinerende rolle i forhold til at få afprøvet forskellige løsninger, som kan imødekomme kundens behov. Det har været et mål for os at sammensætte en organisation, hvor vi som kundens ’one point of contact’ kan rådgive om alle aspekter. Det mål er til fulde indfriet nu”, siger Bjarne J. Rasmussen.

Han forventer, at Rambølls pharma-afdeling, der nu består af fem teams med over 100 ansatte og med Brigitte Jarberg som afdelingsleder, fortsætter væksten i 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125