23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Orbicon og Envidan
Niras

Carsten Filbært, 50 år, er ansat som bygherrerådgiver og seniorprojektleder hos rådgivningsvirksomheden Niras i Aarhus.

Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør med speciale i kvalitetssikring og kommer fra en stilling som bygge- og ejendomschef hos redningsselskabet Falck Danmark, hvor han havde ansvaret for Falck Danmarks ejendomsportefølje, herunder blandt andet ny- og ombygning, projektudvikling, samt drift og vedligeholdelse.

Som bygherrerådgiver hos Niras skal Carsten Filbært udarbejde et driftsoptimeringskoncept til virksomheder, der ejer eller overvejer at anskaffe sig ejendomme.

Jóhan Magnus K. Olsen er ansat som elinstallatør hos rådgivningsvirksomheden Niras i Aarhus. Han stammer fra Færøerne og blev færdiguddannet som elinstallatør sidste år, hvor han skrev eksamensprojekt om hovedforsyning og systemjording i medicinske områder. Jóhan Magnus K. Olsen kommer senest fra et job som elektriker og formand hos PAM Offshore Service, som udlejer håndværkere til blandt andet den norske oliebranche.

Hos Niras skal Jóhan Magnus K. Olsen projektere elektriske installationer. I øjeblikket tegner han indstøbningsdetaljer for elektriske installationer i betonelementer til det nye test- og udviklingscenter hos højttalerproducenten Dynaudio i Skanderborg.

Orbicon

Morten Lundberg, 25 år er ansat som ingeniør hos rådgivningsvirksomheden Orbicons afdeling i Ballerup.

Han er nyuddannet diplomingeniør i byggeri og infrastruktur og har tidligere været ansat hos Orbicon som praktikant og studiemedhjælper, hvor han har arbejdet med projektering af VVS, tilsyn og byggeledelse.

I sit nye job skal Morten Lundberg arbejde med energi, vvs og ventilation.

Envidan

Kristoffer Nielsen, 25 år, har fået godkendt et erhvervsforskerforløb af Innovationsfonden. Han er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet sidste og har siden da været ansat hos det rådgivende ingeniørfirma Envidan.

I sit erhvervs-ph.d.-projekt skal Kristoffer Nielsen beskæftige med med teori og og fysik i forbindelse med regnafstrømning fra ubefæstede arealer i danske byer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.16