23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Damstahl, Caverion, Vølund Varmeteknik, Niras og Varde Kommune
Damstahl

Ilhami Alici, 42 år, forfremmes pr. 1. april til viceadm. direktør for stålleverandøren Damstahl. Det sker som første skridt i et glidende generationsskifte, hvor adm. koncerndirektør, CEO, Mikael Sthaalros fortsætter med at have det overordnede ansvar for Damstahl-gruppen, der ud over hovedkontoret i Skanderborg har aktiviteter på 17 lokationer i Europa og i alt cirka 300 ansatte.

Ilhami Alici er uddannet civilingeniør og MBA og har adskillige års erfaring med forretningsudvikling, forandringsledelse og optimering af forretningsprocesser. Gennem de seneste ni år har han været logistikdirektør for Damstahl-gruppen.

Caverion

Dorthe Hougaard, 50 år, er ansat som chef for ventilationsafdelingen for større projekter hos teknikentreprenøren Caverion. Hun er uddannet teknisk assistent og har arbejdet med ventilation siden 1987 hos Bravida, Semco og Brøndum.

Hos Caverion skal Dorthe Hougaard arbejde med store ventilationsopgaver og teknikentrepriser. Hun er gift og mor til tre store drenge, som alle dyrker sport på højt plan. Derfor går det meste af fritiden med at køre landet rundt med dem. Familien bor i Jordrup ved Kolding.

Vølund Varmeteknik

Niels Kjær Nørgaard er ansat hos Vølund Varmeteknik A/S i Videbæk, hvor han skal arbejde med projektsalg til blandt andet landsbruget.

Niels Kjær Nørgaard har senest været ansat hos Klimadan, hvor han har opbygget specialistviden inden for blandet andet gyllekøling og varmeinstallationer i stalde, herunder rådgivning i forhold til tilskudsordninger.

Niras

Lars Hetmar, 35 år, er ansat som brandingeniør på rådgivningsvirksomheden Niras’ hovedkontor i Allerød.

Lars Hetmar er uddannet ingeniør og er specialist inden for brandalarmanlæg. Han vender tilbage til Niras efter fem år som afdelingsleder og produktansvarlig hos sikkerhedsfirmaet G4S.

I sin nye stilling skal Lars Hetmar blandt andet arbejde med brandstrategier, herunder evakueringssimuleringer. Frem til jobskiftet var han formand for ABA-udvalget (Automatisk Brand- alarmanlæg) i brancheforeningen Sikkerhedsbranchen.

Varde Kommune

Thomas Jaap, 38 år, er ansat som ny direktør for sektionen Plan, Kultur og Teknik i Varde Kommune. Han er oprindeligt uddannet bygnings- ingeniør og har siden suppleret uddannelsen med en HD og en master i ledelse. Tidligere har han blandt andet arbejdet hos rådgivningsvirksomheden Cowi og senest som drifts- og anlægschef i Sønderborg Kommune.

Thomas Jaap tiltræder i sit nye job 1. april. Han afløser Bent Peter Larsen, som har valgt at gå på pension.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172