23948sdkhjf

Entreprenør ekspanderer med maskinkøb

HM Entreprenør A/S ekspanderer i et pænt tempo og har fået leveret otte fabriksnye Terex TL 100 gummihjulslæssere af Maskinhuset A/S
Er der en entreprenør, der er kendt for disciplin og orden i tingene, så er det HM Entreprenør A/S fra Glud ved Horsens.

Nu har entreprenøren investeret i otte nye Terex TL 100 gummihjulslæssere – den nyeste model – som Maskinhuset A/S har leveret.

De nye maskiner skal bl.a. bruges på byggepladser og i forbindelse med kloakeringsopgaver. I byttehandlen er indgået fem brugte gummihjulslæssere.

”Vores filosofi er, at vi skal have de nyeste modeller. Vi har travlt og vil for alt i verden undgå driftsstop og nedetid, og vi har aldrig problemer med vores gummihjulslæssere. Derfor altid nyere maskiner,” fortæller Flemming Mortensen, der er produktionschef hos HM.

Stor gensalgsværdi

De ”gamle” maskiner har i gennemsnit kørt 3500 timer.

”Gensalgsværdien er højere, når vi sælger på dette tidspunkt, det er også en pointe i totaløkonomien. Vi sørger for, at maskinerne bliver passet og plejet og overholder serviceeftersyn. Og så må vi sige, at Maskinhuset A/S har en tip-top serviceorganisation. Der er aldrig bøvl af nogen art,” påpeger Flemming Mortensen.

Som ekstraudstyr er de nye Terex TL 100 leveret med centralsmøring.

Den nye TL 100 vejer 6000 kg, har 75 hk og er udstyret med ny Tier4/Stage 3B Deutz-dieselmotor med katalysator. Flemming Mortensen forventer store besparelser på forbruget af brændstof.

Lastbiler og grus

Vækstmæssigt ligger HM Entreprenør ikke på den lade side. Sidste år udvidede virksomheden forretningen med drift af to grusgrave i henholdsvis Stilling og Stjær. Året før blev grusgraven i Ørum købt.

Også en transportafdeling er kommet til. Den er i løbet af knap et år vokset fra to lastbiler til 15.

Væksten kræver de rigtige rammer. HM Entreprenør har opkøbt 77.000 kvadratmeter erhvervsjord syd for Horsens, som i løbet af 2016 skal omdannes til nyt værksted, lager og administrationsbygning.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141