23948sdkhjf

Første spadestik på nyt supersygehus

Som bygherrerådgiver står C.F. Møller sammen med Niras blandt andet for konceptuelle løsninger
I forrige uge tog fire børn første spadestik på Nyt Odense Universitetshospital (Nyt OUH), hvor C.F. Møller siden 2008 har været bygherrerådgiver sammen med Niras.

Supersygehuset bliver Danmarks største nybyggede sygehus, og de to delprojekter skal være med til at forberede Odenses kommende letbanes passage gennem det nye universitetshospital og byggemodne grunden. Selve anlæggelsen vil efterfølgende gå i gang.

Forbindes med universitet

Nyt OUH bliver det første og eneste hospital i Danmark, som bygges sammen med et universitet, nemlig Syddansk Universitet. Hospitalet og universitetet bliver forbundet af et nyt sundhedsvidenskabeligt fakultet. Desuden omfatter det samlede projekt en ny forskerpark og et portalområde med blandt andet kollegier, forskerboliger, service- og konferencefaciliteter.

Som bygherrerådgiver har C.F. Møller blandt andet udarbejdet programmer for konceptuelle løsninger samt et konkurrenceprogram for Nyt OUH med arealopgørelser, klinisk hovedstruktur og logistik.

Følger byggeprocessen

C.F. Møller har i processen omkring Nyt OUH hjulpet Region Syddanmark med at organisere og styre hele planlægnings- og byggeprocessen. C.F. Møller kommer samtidig til at følge hele processen frem til indvielsen tæt. Byggeriet af Nyt OUH er planlagt til at være færdigt i 2022. For totalrådgivningen står rådgiverkonsortiet Medic OUH I/S, der består af KHR Arkitekter A/S, White Arkitekter A/S, White Arkitekter AB (Sverige), Dall & Lindhardtsen A/S, WSP AB (Sverige), EKJ Rådgivende Ingeniører A/S og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniører A/S.

Læs også: " C.F. Møller chef: ”Passioneret branche på godt og ondt” ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.298