23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Deko, Sønderborg Kommune, Sweco
Deko

Bjørn Zebitz, seniorrådgiver hos skillevægsproducenten Deko, fylder 70 år i morgen.

Bjørn Zebitz har været ansat i Deko de seneste 15 år og tidligere været virksomhedens eksportdirektør. Tidligere har han arbejdet inden for en række andre virksomheder i byggebranchen, blandt andet som adm. direktør og altid med hovedfokus på eksport.

Gennem hele sin karriere har Bjørn Zebitz været beskæftiget med ledelse og han er aktiv i adskillige netværk. Aktuelt er han formand i W.P. Miljø A/S, som gennem et nystiftet iværksætterselskab arbejder med genintroduktion af en genbrugsbaseret byggeplade, fremstillet efter en ny metode.

På organisationsplan har Bjørn Zebitz blandt andet været aktiv i det daværende Entreprenørforeningen (nu Dansk Byggeri), Betonelementforeningen og ingeniørforeningen IDA, hvor han sluttede som formand i fagselskabet IDA Byg i 2014.

Desuden er Bjørn Zebitz guvernør i netværksorganisationen Rotary samt bestyrelsesmedlem i en række ejendomsselskaber og i en legatfond for civilingeniørstuderende.

Privat er Bjørn Zebitz gift med jordemoder Bente Arabella Zebitz. Parret har to sønner og fire børnebørn. Formen holdes på plads med svømning flere gange om ugen, gymnastik og lidt cykling.

Fritiden bruges med familie og venner, i sommerhuset i Gilleleje og på rejser, hvor de to årlige skirejser er centrale.

Sønderborg Kommune

Tim Hansen, 49 år, er konstitueret som kommunaldirektør i Sønderborg Kommune og tiltrådt med øjeblikkelig virkning.

Han har en officersuddannelse fra forsvaret og 15 års efterfølgende tjeneste i ind- og udland samt erfaring fra en række ledelsesposter i flere kommuner. Herudover har Tim Hansen en BA i jura fra Århus Universitet, hvor han også er i gang med at lægge sidste hånd på en MBA-uddannelse.

Tim Hansen har arbejdet med ledelse i Sønderborg Kommune de seneste syv år, senest som direktør i forvaltningen Erhverv, Beskæftigelse og Sundhed. Han har i sine år i Sønderborg Kommune desuden haft ansvaret for social- og ældreområdet.

Sønderborgs nye kommunaldirektør bor i byen, men planlægger snart sammen med sin kæreste parrets fire sammenbragte børn at rykke ind i et nybygget hus i Fiskbæk ved Gråsten.

Sweco

Rådgivningsvirksomheden Sweco har ansat nye medarbejdere

Heidi Just er ansat som CAD-operatør i elafdelingen. Hun er uddannet teknisk designer ved Københavns Tekniske skole og kommer fra en stilling hos rådgivningsvirksomheden Alectia.

Søren Christian Kjær er ansat som brandrådgiver i afdelingen i Aarhus. Han er uddannet bygningskonstruktør ved VIA University College i Horsens og kommer senest fra en stilling som brandrådgiver og kvalitetschef ved Stokvad Rådgivende Ingeniører.

Thomas Meilgård Olesen er ansat som fagprojektleder i elafdelingen. Han er uddannet elektriker og elinstallatør og kommer senest fra en stilling hos rådgivningsvirksomheden EKJ.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157