23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Ikast-Brande Kommune, Københavns Kommune og Sønderborg Kommune
Ikast-Brande Kommune

Thomas Kruse Madsen, 38 år, tiltræder i dag som ny spildevandschef i Ikast-Brande Kommune.

Han er uddannet maskinmester fra Fredericia Maskinmesterskole i 2003 og kommer senest fra en stilling som forretningschef på anlægsområdet hos energiselskabet EnergiMidt i Silkeborg, hvor han har været ansat siden 2010.

Tidligere har Thomas Kruse Madsen blandt andet arbejdet som serviceleder hos vindmølleproducenten Siemens Wind Power.

Københavns Kommune

Lene Mårtensson, 54 år, tiltræder i dag som chef for Center for Bydækkende Strategier under teknik- og miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Hun er oprindeligt uddannet miljøtekniker og senere cand.techn.soc fra Roskilde Universitet og kommer senest fra en stilling som chef for Center for By, Miljø og Erhvervs i Furesø Kommune.

Tidligere har Lene Mårtensson blandt andet arbejdet som afdelingsleder for natur og miljø hos rådgivningsvirksomheden Grontmij – i dag Sweco.

Sønderborg Kommune

Henrik Littau-Jensen, 46 år, er ansat som chef for drifts- og anlægssektionen med afdelingerne bygninger, energi og transport, beredskab samt vej og park.

Han er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom suppleret med en diplomuddannelse i ledelse og kommer senest fra en stilling som ansvarlig for pumpekoncernen Grundfos’ projekt- og bygningsdriftsafdeling.

Tidligere har Henrik Littau-Jensen blandt andet været partner i det daværende Stærmose og Isager – i dag Creo Arkitekter – og arbejdet som chef for byggeri og ejendomme samt beredskab i Holstebro Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125