23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra El:Con, Outline Vinduer, Hanstholm Havn, Carl Stahl, Hewikut, Intego, Isola og KPK Døre & Vinduer
El:Con

Tim Pindstofte er ansat servicechef i Holstebro-afdelingen af den landsdækkende teknikentreprenør El:Con. Han er uddannet risk & security mnager fra det daværende uddannelsescenter Nusa i Frederikshavn og har siden gennemført en ledelsesuddannelse fra AVT/Havard Business School i Boston, USA.

Tim Pindstofte kommer senest fra en stilling som ansvarlig for kunder og forretningsudvikling hos industriudstyrsproducenten Trier Industries i Viborg og har tidligere været salgs- og marketingdirektør hos

servicevirksomheden Compass Group.

I sin nye stilling som servicechef skal han arbejde med blandt andet kundepleje, ledelse samt servicering og udvikling af eksisterende kunder.

Tim Pindstofte bor i Hjerm lige uden for Holstebro med sin familie.

Outline Vinduer

Agnes Koszuba, 34 år, Farsø, er ansat som intern sælger hos vinduesproducenten Outline Vinduer i Farsø. Agnes Koszuba er uddannet handelsassistent hos Outline Vinduer i 2011 og kommer senest fra en stilling hos Kipa Vinduer, hvor hun gennem de seneste fem år har arbejdet med salg og produktionsplanlægning.

I sin nye stilling hos Outline Vinduer skal Agnes Koszuba primært stå for håndtering af forespørgsler og tilbud, rådgivning af kunder samt ordrebehandling.

Hanstholm Havn

Niels Clemensen, 52 år, er ansat som direktør for Hanstholm Havn. Han har en shippinguddannelse suppleret med blandt andet en MBA i strategisk ledelse. Niels Clemensen kommer fra en stilling som kommerciel direktør i rederiet Royal Arctic Line, hvor han har arbejdet gennem 25 år.

Carl Stahl

Aksel Johansen er ansat som servicemontør med tilknytning til afdelingen i Esbjerg hos løftegrej- og wireudstyrsleverandøren Carl Stahl A/S. Han har mange års erfaring med kranservice og har tidligere været ansat i Carl Stahl.

Michael Hansen er ansat som servicemontør og skal varetage opgaver i Jylland, på Fyn samt enkelte på Sjælland. Han er udlært kranbygger og har i det meste af sin karriere arbejdet som servicemontør med speciale i kranservice og -reparationer.

Hewikut

Brian Lau, 48 år, er ansat som ny produktionschef hos industrigulventreprenøren Hewikut A/S. Han kommer fra en lignende stilling inden for fugefrie gulve, som han har beklædt i en årrække.

Intego

Mikael K. Clemensen er ansat som teknisk serviceleder inden for marine og offshore hos teknikentreprenøren Intego i Esbjerg. Mikael K. Clemensen har flere års erfaring fra branchen og kommer senest fra en stilling som overmontør hos teknikentreprenøren Lindpro.

Lars Høgh Nielsen er ansat som serviceleder inden for el-teknisk installation og service hos Intego i Karlslunde. Han kommer senest fra en stilling som serviceleder hos teknikentreprenøren Lindpro, hvor han blandt andet var ansvarlig for montører, lærlinge og en lang række service- og entreprisekunder.

Isola

Kim Boytang er ansat som distriktschef for Sydjylland og Fyn hos byggematerialeleverandøren Isola A/S. Han har en baggrund fra Stark-byggemarkedet i Sønderborg.

John Herstal er ansat som distriktschef for Sjælland og øerne. Han er uddannet tømmerhandler hos Grønvold & Schou i Slagelse og har altid arbejdet i byggebranchen, senest hos DLH.

KPK Døre & Vinduer

Peter Bechmann, 35 år, er ansat som salgschef hos dør- og vinduesproducenten KPK Døre & Vinduer. Han er uddannet vvs-, tag- og facademontør og har arbejdet som salgschef i forskellige virksomheder og taget flere lederuddannelser. Peter Bechmann kommer fra en stilling som salgschef for Region Nordjylland hos teknikgrossisten Sanistål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141