23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Hanstholm Havn, EDC Erhverv Poul Erik Bech, Boligportal Danmark, Windoor Danmark og Rambøll
Hanstholm Havn

Rasmus Buchardt Sørensen er ansat ved Hanstholm Havn pr. 1. marts 2017 med stillingsbetegnelsen forretningsudvikler.

Han får ansvaret for at udvikle forretningen i Hanstholm Havn, herunder etablering af en serviceklynge i Hanstholm Havn og vil sammen med opgaver med forretningsudvikling og opsøgende salg af havnens faciliteter og services blive en vigtig brik i udviklingen af Hanstholm Havn i forbindelse med den forestående udvidelse af havnen med ny kaj og mere baglandsareal.

Rasmus Buchardt Sørensen er 34 år og bosat i Støvring. Han har 13 års erfaring inden for det maritime, herunder shippinguddannet og senest ansat ved Malik Supply/Nordic Marine Oil A/S som blandt andet også er at finde blandt olieleverandørerne på Hanstholm Havn.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Som et led i erhvervsmæglerkæden EDC Erhverv Poul Erik Bechs fokus på vækst og lokal tilstedeværelse, er Jens Balle blevet ansat som regionsdirektør i Syddanmark og erhvervsmægler i Kolding hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, skriver Estate Media.

Jens Balle kommer fra en karriere i finansverdenen, hvor han blandt andet var adm. direktør i Handelsbankens investeringsforening, Handelsinvest. Jens Balle er kendt for at deltage i debatten omkring investeringer og har blandt andet blogget på Jyllands-Postens erhvervssite, finans.dk.

Den nye regionsdirektør ser frem til at kombinere sin mangeårige erfaring og sit gode netværk med muligheden for at kunne trække på de mange kompetencer samt geografiske lokalkendskab hos landets største erhvervsmæglervirksomhed.

Boligportal Danmark

Anders Hyldborg er blevet udnævnt som adm. direktør i BoligPortal. Han erstatter Henrik Løvig, der har været adm. direktør for BoligPortal siden 2010, skriver Estate Media.

Anders Hyldborg har selv været CCO i virksomheden siden 2015 og har mere end 10 års erfaring med onlinemarkedspladser, onlineforretningsudvikling og ledelse.

Windoor Danmark

Vinduesproducenten Windoor Danmark har ansat Mohammad Beheshti som ny intern projektleder Mohammad Beheshti.

Mohammad Beheshti er uddannet maskiningeniør fra DTU og har tidligere arbejdet med at udvikle og designe magnetacceleratorer og ventilationssystemer for Danfysik og Novenco.

Hans rolle bliver at supportere Windoor Danmarks eksterne projektledere med alle de tekniske tegninger og informationer, de har brug for.

Rambøll

Ingeniørvirksomheden Rambøll har ansat to nye medarbejdere.

Finn Mølsted Rasmussen er ansat som senior projektchef i Rambølls banedivision. Han er uddannet akademiingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i 1992 og har siden 1993 arbejdet med blandt andet risikoanalyse af infrastrukturprojekter og sejladssikkerhed.

Desuden er Orla Overgaard Nielsen ansat som senior projektchef i Rambølls byggeridivision. Han er uddannet bygningsingeniør ved VIA University College i Horsens. Siden 2001 har han arbejdet som projektchef hos Rambøll, hvor han har leveret bygherrerådgivning på komplekse byggeriprojekter og i de seneste år har han i overvejende grad været rådgiver for pensionskasser og private investorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078