23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Aalborg Portland og Unicon
Aalborg Portland

Maria Toldam Rossmann er pr. 1. februar 2017 ansat som ny legal counsel hos cementproducenten Aalborg Portland Holding i København.

32-årige Maria Maria Toldam Rossmann, har seks års erhvervserfaring og kommer senest fra en stilling som fuldmægtig hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvor hun både har været tilknyttet konkurrencecenter for service, IT og det finansielle område (SIF) samt forsyningssekretariatet. Hun har tidligere arbejdet som juridisk konsulent hos Lett Advokatfirma.

Hos Aalborg Portland Holding bliver det hendes primære opgave at levere juridisk rådgivning og sparring på tværs af organisationen og til de forskellige forretningsområder, hvor hun skal supportere med juridisk bistand inden for konkurrence-, selskabs- og kontraktret samt internationale forhold.

Hun vil have reference til lederen af Aalborg Portland Holdings legal team.

Maria Toldam Rossmann er både uddannet cand.jur. og cand.merc.(jur.) fra henholdsvis Syddansk Universitet og Copenhagen Business School og har ydermere en virksomhedsspecifik projektlederuddannelse udarbejdet til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Unicon

Flemming Grand er pr. 2. januar 2017 ansat som ny key account manager hos betonproducenten Unicon i Midt- og Vestjylland.

Som kundeansvarlig skal Flemming Grand styrke Unicons markedsledende position gennem etablering af varige relationer til kunder i området. Dermed skal han bidrage til maksimal kundetilfredshed samt udarbejde og eksekvere salgsplaner, der understøtter de opstillede mål for salg af fabriksbeton og tillægsydelser i Midt- og Vestjylland.

48-årige Flemming Grand kommer senest fra en stilling som landsdækkende key account manager hos Ramirent og har derudover cirka 20 års erfaring med afdelingsledelse og salg fra andre virksomheder i branchen.

Han blev oprindeligt udlært som maskinarbejder i 1992 og er siden hen blevet uddannet maskinist i 1995.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141