23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Loxam, Boligfonden Kuben, Dansk Byggeri og FSB,
Loxam

Dan Ahm Nørgaard, 44 år, er ansat som ny afdelingsleder i Loxam Access afdelingen i Nørresundby.

Dan kommer fra en stilling som depotchef fra Hjem-IS i Nordjylland, hvor han bl.a. har varetaget den daglige drift af depotet i de seneste to år.

Boligfonden Kuben

Karen Mosbech, adm. direktør i Freja ejendomme, er valgt til formand for bestyrelsen af Boligfonden Kuben. Karen Mosbech sidder derudover i bestyrelsen for blandt andet Bygherreforeningen, Dansk Facilities Management og Det Kgl. Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Dansk Byggeri

Katrine von Müllen, cand.jur., og Mads Severin, ligeledes cand.jur., er ansat i Dansk Byggeris juridiske afdeling 1. februar 2017.

Katrine von Müllen kommer fra en stilling som jurist hos Banedanmark, hvor hun blandt andet har arbejdet på Ringsted-Femernprojektet. Katrine er uddannet fra Aarhus Universitet i 2010 og har desuden haft stillinger hos Delacour og Ret&Råd. Hos Dansk Byggeri skal hun arbejde med udbuds- og entrepriseret.

Mads Severin, er uddannet fra Københavns Universitet i 2009, har flere års erfaring fra både Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmidt og Procesbevillingsnævnet. Derudover er han ekstern underviser i EU-ret ved Københavns Universitet. I Dansk Byggeri skal Mads blandt andet arbejde med udbuds-, entreprise- og persondataret.

fsb

Lone Zeeberg Nielsen, uddannet arkitekt fra arkitektskolen i København, er ny udviklings- og byggechef i boligorganisationen fsb. Hun kommer fra en stilling som planchef på Københavns Universitet, men har også erfaringer med nybyggeri og renoveringer af boliger.

Fsb bygger lige nu over 700 ungdoms-, ældre- og familieboliger i hovedstaden, og flere forventes at komme til. Udover nybyggeri er der også helhedsplaner og renoveringsprojekter i gang og i støbeskeen.





























Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115