23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Vejle Spildevand, Hune & Elkjær, Cembrit, Coferro og Lumiére Stretch Celling

Vejle Spildevand
Per Olesen, direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme og medlem af Vejle byråd for Venstre er valgt som ny formand for bestyrelsen i Vejle Spildevand. Han har været medlem af bestyrelsen siden januar 2014 og er derfor godt inde i Vejle Spildevands forhold og arbejdsområder. Han overtager posten fra Jens Ejner Christensen (V), som netop er blevet borgmester i Vejle.

Hune & Elkjær
Stine H. Bonné Bisgaard, arkitekt, er ansat hos Arkitektfirma A/S Hune & Elkjær. Stine er uddannet fra Kulturarv på Arkitektskolen i Aarhus og har flere års tegnestueerfaring med bl.a. skitsering og konceptudvikling af boligbyggerier, herunder tagboliger og renoveringer. 

Cembrit
Jytte Lørum Tappe, 39 år, er ansat som projektkonsulent hos Cembrit. Hendes primære arbejdsområde bliver at varetage kontakten til arkitekter i Jylland og på Fyn, hvor hun skal være ansvarlig for at fastholde og udbrede kendskabet til Cembrits produkter i forbindelse med projektbeskrivelser og gennemførende projektsalg.

Jytte Lørum Tappe er uddannet byggetekniker og kommer senest fra en stilling som projektkonsulent hos Veksø A/S. 

Coferro
Jens Løppenthien, 56 år, er ansat som adm. direktør i Coferro | Mercodan. Jens er uddannet civilingeniør fra DTU, og kommer fra en stilling som Vice President hos Schneider Electric, hvor han succesfuldt gennemførte en turn-around af Schneider Electrics danske ITB forretningsenhed. Tidligere har Jens været delejer og adm. direktør i 7-Technologies, som blev udviklet til en international softwarevirksomhed, der i 2011 blev solgt til Schneider Electric. Jens skal i sin nye stilling lave en turn-around af Coferro | Mercodan, hvor modernisering, fokusering og vækst bliver nogle af kodeordene.

Lumiére Stretch Celling
Torben Sørensen, 51 år, er pr. 1. marts ansat som salgschef i Lumiére Stretch Ceiling Denmark. Torben Sørensen er en erfaren salgschef, som har arbejdet i belysningsbranchen de seneste 20 år. Senest kommer han fra en stilling som salgschef i belysningskoncernen, Fagerhult A/S, og tidligere var han salgschef hos el-grossisten Lemvigh-Müller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11