23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe og Skat

Moe
Henrik Fritsdal, projektleder, er ansat som afdelingsleder for Byggeri i den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe på kontoret i Fredericia.

Henrik har 23 års erfaring, de seneste 15 år som projektleder hos Sweco Danmark A/S.

Hos Sweco har han primært arbejdet med projektledelse på store projekter og en del komplekse projekter som krævede koordinering af ressourcer fra flere kontorer. Hos Moe bliver hans arbejdsopgaver primært afdelingsledelse og projektledelse.

Peter Friis Jensen, teknikumingeniør, er ansat som projektchef med ansvar for Facilities Management i division Erhverv & Bolig i København.

Peter har 33 års erfaring med byggeriets digitalisering og drift, de seneste 19 år hos Rambøll Danmark A/S som Bygherrerådgiver, Driftsrådgiver og Projektleder for Digitalisering og Proces.

I sin nye stilling skal Peter støtte bygherrernes driftsorganisationer, så driften af nye byggerier optimeres ud fra totaløkonomiske principper. 

René Dreyer, akademiingeniør, er ansat som specialist i VVS i division Byggeri & Design i København. René har 25 års erfaring, de seneste 7 år som projektingeniør, projektleder og fagleder hos Rambøll Pharma. René har projekteret og ledet ventilations- og vvs-projekter på en lang række hospitaler og laboratorier og har ligeledes stor erfaring med energioptimering samt automatiserede kontrolstrategier for komplekse laboratorie- og ventilationssystemer. 

Randi Juel Olsen, civilingeniør, er ansat som bygherrerådgiver i division Erhverv & Bolig i København. Randi er uddannet i 2016 og kommer fra en stilling som bygningsingeniør hos Tagbolig.nu. 

Maria Linardopoulou, architectural engineer, er ansat som rådgiver inden for cost management i division Byggeri & Design på hovedkontoret København. Maria er uddannet fra Democritus University of Thrace i Grækenland. Hun har i alt otte års erfaring og var hos entreprenøren Ason, før hun kom til MOE. Maria har især stærke kompetencer inden for Cost Management, kontraktstyring og byggeledelse.

Skat
Hakon Iversen, som kommer fra en stilling som afdelingschef i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, bliver ny direktør i Vurderingsstyrelsen.

Hakon Iversen er cand.scient.pol fra Københavns Universitet 2001 og har tidligere været økonomichef i Transportministeriet, inden han i 2010 blev universitetsdirektør for CBS. Efter 2,5 år vendte han tilbage til Transportministeriet i en ny stilling som afdelingschef med særligt ansvar for DSB og organiseringen af jernbanesektoren.

Vurderingsstyrelsens opgave bliver at sikre, at de offentlige vurderinger af ejendomme og grunde er retvisende og gennemsigtige. Styrelsen bemandes med ca. 600 medarbejdere og får hovedsæde i Roskilde.

Hakon Iversens ansættelse er en af de første i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser - skatteforvaltningen 2021’, hvor Skat til næste sommer erstattet af syv nye styrelser, som får ansvar for hver deres kerneopgave.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125