23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Dansk Arbejdsgiverforening, Bomae, Mobilis Danmark A/S, Tranebjerg og Raunstrup Byggeri A/S

Dansk Arbejdsgiverforening
Dansk Arbejdsgiverforenings nye formand hedder Lisbeth Dalgaard Svanholm. Den 59-årige erhvervskvinde afløser Torben Dalby Larsen, der har været formand siden 2010.

Lisbeth Dalgaard Svanholm ejer og driver Dalgaard Super Marked i Hørsholm og har tidligere siddet i Dansk Erhvervs bestyrelse og forretningsudvalg samt bestyrelsen for De Samvirkende Købmænd, hvor hun også har været formand i godt 10 år. 

Bomae
Nicklas Stensgaard Simonsen tiltræder i stillingen som købermægler i Bomae, som hjælper boligkøbere med alt fra budgetlægning til forhandling med banker og mæglere.

Her skal han bidrage med sit store kendskab til boligsalg og -handel. Som købermægler i Bomae skal Nicklas Stensgaard Simonsen hjælpe boligkøbere med at træffe den rigtige beslutning, når de skal foretage en af livets største investeringer - nemlig boligkøbet.

32-årige Nicklas Stensgaard Simonsen har 11 års erfaring fra ejendomsbranchen og kommer til Bomae fra en stilling som butikschef i home Østerbro. Han har derfor både erfaring og ekspertise inden for salg af alt fra villaer og ejerlejligheder til projektsalg.

Mobilis Danmark A/S
Frank Haring er trådt ud af direktionen og bestyrelsen hos Mobilis Danmark A/S. Samtidig er Remco Hoeboer trådt ind i bestyrelsen ifølge cvr-registret.

Mobilis Danmark A/S er en københavnsk entreprenørvirksomhed, der opererer inden for områderne infrastruktur, vand og industri. 

Tranebjerg
Peder Richard Skyldal Rasmussen er indtrådt i direktionen hos Tranebjerg Tømrer- og Snedkerforretning A/S på Samsø i stedet for Carl Overgaard Rasmussen.

Samtidig er Jesper Knudsen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Lilian Skyldal Buch, ligesom Cathrine Nygaard er trådt ind i bestyrelsen ifølge cvr-registret. 

Raunstrup Byggeri A/S
Ove Glerup og Egon Korsbæk er trådt ud af bestyrelsen hos Raunstrup Byggeri A/S, Raunstrup Bygningsservice A/S og Raunstrup Tømrer A/S. Ligeledes er Søren Kristensen trådt ud af bestyrelsen hos Raunstrup Byggeri A/S og Raunstrup Tømrer A/S.

Raunstrup A/S er en landsdækkende entreprenør- og tømrervirksomhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094