23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Hundsbæk & Henriksen, Sika Danmark og Esbjerg Kommune

Hundsbæk & Henriksen
Michael Lund Svendsen, 28 år, er ansat i Hundsbæk & Henriksen A/S’ hovedafdeling i Vejle. Michael er el-installatør og kommer med erfaring fra entreprenørsiden hos Bravida, hvor han bl.a. har stået i spidsen, som formand, for et team af 40 elektrikere i forbindelse med udvidelsen af Skejby Sygehus i Aarhus. Han har desuden praktisk erfaring som elektriker.

Michaels fokusområde er beregning af el på projekter. Han er kvalitetsbevidst, grundig, elsker en god udfordring og glæder sig til at prøve kræfter med rådgivningsbranchen.

Sika Danmark
Anders Beier er udnævnt til adm. direktør for Sika Danmark A/S i Farum.

Anders startede hos Sika Danmark i 2008 som Business Unit Manager Industry. Det job gav ham ansvaret for salg til industri, autobranchen og marine i Danmark, men sideløbende fungerede han i en lang periode som Global Key Account Manager med ansvar for internationale kunder, blandt andet i vindindustrien. I 2017 overtog han områderne Distribution samt Fuge og Lim hos Sika Danmark.

Det er første gang i mange år, at der er en dansk direktør i spidsen for Sika Danmark. Anders Beier har overtaget stillingen efter Ian Brindley, der har været i spidsen for Sika Danmark siden 2016, og som fortsætter i Sika koncernen som Business Development Manager Industry EMEA.

Esbjerg Kommune
Erik Jespersen, projektdirektør for Tøndermarsk Initiativet og tidligere teknik- og miljødirektør i Aarhus KOmmune, overtager 1. februar stillingen som direktør for Teknik & Miljø i Esbjerg Kommune efter hans Kjær, som går på pension ved udgangen af januar.

Erik Jespersen er 51 år og landinspektør fra Aalborg Unicersitet. Han har en MPA fra CBS og har tidligere blandt andet været ansat ved Mærsk Olie og Gas og Nesa samt Helsingør, Rønnede, Slagelse og Fredericia Kommuner. (Kilde: Danske Kommuner)

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093