23948sdkhjf

Horsens-firma skal bygge 3.900 kvm kampsportscenter

Lokal trio vinder totalentreprisen på ”Kampsportscenter Forum” 

Base Erhverv vinder den indbudte licitation om byggeri af nyt kampsportscenter ved Forum Horsens, ”Kamsportscenter Forum”. 

Vinderteamet ”Team Base Erhverv” består udover entreprenørfirmaet også af Skala Arkitekter og Rønslev ApS rådgivende ingeniører. Alle tre firmaer har base i netop Horsens. 

Projektet er det andet, som entreprenørfirmaet fra Horsens skal bygge for bygherren, Den Selvejende Institution Parkhallen, Horsens. Tidligere har Base Erhverv også haft ansvaret for opførelsen af Insero Atrium, Horsens. 

Direktør i Base Erhverv, Klaus Rønslev, forventer fysisk opstart af entreprisen med udgravning til kælderen inden sommerferien. Hele projektet forventes afleveret til bygherren senest den 1. september næste år. 

- Vi skal bygge næsten 900 kvm kælder og 3.000 kvm kampsportscenter, hvor vi bygger forskellige haller til de forskellige kampsportsgrene, så de ikke kommer til at træne og kæmpe i det samme rum. Hver kampsports-klub får således sin egen hal – sit eget lokale, så de populært sagt ikke kommer til at ”træde hinanden over tæerne”, hverken under træning eller i kamp, siger Klaus Rønslev i en pressemeddelelse. 

- Vi bygger også fælles omklædningsfaciliteter med sauna, som senere, når den fremtidige, nye svømmehal ved siden af kampsportscentret tages i brug, også skal benyttes af brugerne af svømmehallen, der i øvrigt ikke er en del af vores entreprise, fortsætter han. 

I øjeblikket, og altså før det fysiske arbejde med udgravning til den 900 kvm store kælder går i gang, bliver der arbejdet på at finde frem til et visuelt ”facade-udtryk” – der arbejdes således med visuel bearbejdning af de rå beton-facadeelementer.

Betonhusets rå vægge mod varme nuancer 

I bedømmelsesrapporten begrunder dommerkomitéen blandt andet valget at totalentreprenør-team således: 

- Projektet fremstår med et meget enkelt og stringent koncept, som er gennemgående både ud- og indvendigt. Et skarptskåret betonhus med rå facader og vægge – mod varme nuancer af orange på gulve og udvalgte vægge. Projektmaterialet illustrer fint, hvordan det fremtidige kampsportscenter spiller sammen med det eksisterende Forum og den fremtidige svømmehal. Facaderne er meget skarpskårende med en tydelig rytmik imellem betonelementer og lodrette vinduespartier. Visualiseringerne og facadetegningerne viser et hus, med glatte, lyse betonflader med spil.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187