23948sdkhjf

Ny skole i Jetsmark udpeger totalrådgiver

Der er afsat 160 mio. kr. til skolebyggeriet, og nu er der også udpeget en totalrådgiver

Norconsult-Kaai A/S bliver totalrådgiver på en ny skole i nordjyske Jetsmark. 

Det er kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune, som har peget på firmaet som totalrådgiver efter, at opgaven har været i EU-udbud. 

- Dermed er en meget vigtig samarbejdspartner fundet, da totalrådgiveren er med fra start til slut i hele projektet. De skal stå for brugerprocesserne, designe og projektere den nye skole og følge selve byggeprocessen for at sikre, at det hele forløber planmæssigt, indtil skolen er klar til at blive taget i brug i august 2021, skriver Jammerbugt kommune i en pressemeddelelse om valget.

Den nye skole skal rumme tre spor med SFO-afdeling, med 700 elever og 100 medarbejdere. 

Norconsult-Kaai var i konkurrence med arkitektfirmaerne Friis & Moltke og C.F. Møller, som også bød på opgaven. De tre tilbud blev bedømt på både kvalitet og pris. 

Bygherre kender to i teamet
Totalrådgiveren stiller med et hold af egne eksperter og underleverandører, som tæller bygherrerådgivere og specialister i skolebyggeri generelt, og i læringsrum specifikt både inden- og udendørs læringsrum.
 

Underleverandørerne er: D-K2 Bygherrerådgivning, Nordic Office of Architecture, Learning Spaces, Arkplan Byplan & Landskabsarkitekter.

På den nybyggede Aabybro Skole i Aabybro var Norconsult-KAAI A/S og D-K2 Bygherrerådgivning med som teknisk rådgiver og bygherrerådgiver, og er dermed kendte samarbejdspartnere for Jammerbugt Kommune.

- Vi får et rådgiverteam, som har leveret det bedste tilbud på papiret, og som vi erfaringsmæssigt ved leverer god rådgivning, siger borgmester Mogens Christen Gade i en pressemeddelelse. 

Skal være et lokalt samlingspunkt
Jammerbugt Kommune har afsat 160 mio. kr. til opførelsen af den nye skole, der skal være samlingspunkt for byerne Pandrup, Kaas og Moseby.

Den kommende skole erstatter de to nuværende i henholdsvis Kaas og Pandrup, der er en del af Skolecenter Jetsmark.

Første spadestik tages til april 2020. I august 2021 åbner den nye skole for indskolingen. Mellemtrinnet og udskolingen bliver først indfaset senere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109