23948sdkhjf

GPP-stifter starter forfra

skruer tiden 22 år tilbage

Carsten Gjørtz, en af mændene bag det nuværende GPP Arkitekter, starter for sig selv – igen. Og igen er det under navnet Gjørtz Arkitekter. 

Stedet er også det samme, som det oprindelige Gjørtz Arkitekter startede i 1997, nemlig Mejlgade i den allerældste del af Aarhus. 

- Det er fantastisk at starte igen i Mejlgade – man føler sig næsten 20 år yngre, siger Carsten Gjørtz i en pressemeddelelse. 

- Vores målsætning er ikke at være de bedste men at gøre vores bedste. Vi er ikke bedrevidende eksperter men i stedet prioriterer vi dialogen og respekten for bygherrer og byggeriets øvrige partnere, siger han.  

Efter etableringen af Gjørtz Arkitekter i 1997 vandt Arkitektfirmaet Lars Pank og Gjørtz Arkitekter i 1999 i fællesskab arkitektkonkurrencen om udbygningen af Mølleskolen i Ry. Byggesagens størrelse sætter skub i de allerede igangværende planer om en fusion af de to arkitektvirksomheder. 

I 2001 stiftede Carsten Gjørtz, Lars Pank, Kenneth Fuglsang og Hans-Jørn Borgen Paulsen så aktieselskabet Gjørtz, Pank og Partnere, som i 2009 blev til det nuværende GPP Arkitekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109