23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Hjørring Kommune, Aalborg Kommune, BSV, Bygcom og Give Elementfabrik

Hjørring Kommune
Bettina Hedeby Madsen, 44 år, er pr. 1. november blev fastansat efter fem måneders konstituering som teknik- og miljødirektør i Hjørring Kommune.

Bettina er cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse. Hun kom til Hjørring Kommune i 2007 som projektkoordinator, i 2012 blev hun administrationschef og i 2015 chef for By, Kultur og Erhverv & Plan plus udviklingschef i børne- og undervisningsforvaltningen.

Bettina efterfølger Andreas Duus, som gik på pension ved udgangen af april.

Aalborg Kommune
Anders Fokdal, 56 år, er pr. 1. december fastansat som direktør i Aalborg Kommunes by- og landskabsforvaltning - en stilling, han har været konstitueret i siden juni, da den hidtidige direktør, Christian Bjerg gik på pension.

Anders var fra 1996 økonomisk konsulent i Nibe Kommune og skifte i 2001 til en tilsvarende stilling i Aalborg Kommune. Han blev i marts 2008 afdelingsleder i by- og landskabsforvaltningen, hvor han i januar 2017 blev økonomichef.

BSV
Jens Otto Nørhede kan fejre 40 års jubilæum hos BSV Krantilbehør A/S.

Jens Otto Nørhede startede sin karriere hos BSV som fejredreng i 1979. Herefter har Jens igennem årene arbejdet med mange forskellige opgaver, og er i dag formand for en smedeafdeling i virksomheden, og beskæftiger sig både med smedeopgaver, montage, hydraulik og serviceopgaver.

Bygcom
Christian Winther Hansen er fratrådt som administrerende direktør hos Bygcom A/S (kilde: CVR).

Give Elementfabrik
Helle Hessellund Bisholm, Henrik Skytte Damø og Annie Dorthe Hessellund Eskildsen er indtrådt i bestyrelsen hos Give Elementfabrik A/S og NS Give Elementer A/S i stedet for Johannes Leonhard Enevoldsen (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109