23948sdkhjf

Investor-kvartet får grønt lys til 122 midtfynske boliger

En gruppe investorer, der ønsker at opføre 74 nye, blandede boliger til familier og seniorer samt et friplejehjem med 48 plejeboliger i Tommerup St. på Fyn, kan gå videre med deres projekt. 

Miljø, teknik og plan-udvalget i Assens Kommune har nu nikket ja til, at der sættes gang i det relevante lokalplansarbejde. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse. 

I oktober 2016 besluttede Assens Byråd, at industriområdet ved Buchwaldsvej og Smedevej i Tommerup St., hvor der tidligere lå et savværk, skulle fornys.

Hvis de nye boliger opføres i fuldt omfang, vil det lykkes at omdanne over 50 pct. af området. 

Gruppen bag projektet består af Tom M. Pedersen, der er civilingeniør, Jim Holse, entreprenør og udvikler, Jens Blomgren-Hansen fra advokatvirksomheden Kromann Reumert samt investor Martin Bundgaard. Sammen vil de danne selskabet Pleje- og Seniorboliger A/S, der skal opføre boligerne. 

- Vi købte grunden fredag 31. januar, og hvis alt går efter planen, og lokalplanen godkendes til oktober 2020, håber vi som det første at kunne have friplejehjemmet færdigt i slutningen af 2021, fortæller civilingeniør Tom M. Pedersen, i pressemeddelelsen. 

Familieboligerne vil være 95-100 kvm store og med 3 eller 4 værelser. Seniorboligerne bliver 80-85 kvm, og de fleste vil være med 3 værelser. Dertil vil der blive lavet en vinterstue samt altan.

Friplejehjemmet vil indeholde 48 plejeboliger, med 800-1000 kvm fællesareal til beboerne, herunder med plads til en café i stuen.

Planprocessen forventes at være endeligt vedtaget i oktober 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125