23948sdkhjf

Hørsholm-entreprenør indretter nyt samlingssted i Glostrup

Skou Gruppen har vundet hovedentreprisen på et nyt medborgerhus i Rådhusparken i Glostrup, skriver entreprenørselskabet i en meddelelse. 

Entreprisen lyder på 10. mio. kr. og gør Hørsholm-entreprenøren ansvarlige for den indvendige og udvendige renovering af den gamle, tomme bygning samt etablering af en ny elevator. 

Når den nye bygning står klar i september, kan borgerne i Glostrup glæde sig over et nyt fælles medborger-, forenings- og kulturhus med bedre indvendig indretning med eksempelvis nye mødelokaler, undervisnings- og foredragslokaler. 

– Det er en gammel bygning, som tidligere har huset en skole og et Ungdomscenter i Glostrup, der nu skal ombygges til et moderne medborgerhus med bedre faciliteter for borgerne i Glostrup Kommune. Derfor har vi et større arbejde foran os, siger Skou Gruppens projektleder Claus Rasmussen i meddelelsen. 

Skou Gruppens folk er i fuld sving med nedrivningen af den gamle indretning i bygningen, men det største arbejde bliver ifølge Claus Rasmussen den indvendige totalrenovering af bygningen. 

Skou Gruppen skal etablere et nyt ventilationsanlæg i bygningen, VVS sætter nye toiletter, vaske og laver vand- og ny rørføring med nye radiatorer. Der laves nye gulve, vægge og lofte, hvorefter hele bygningen skal males indvendigt. 

Efterfølgende bygges et udendørsområde med udgang fra kælderetagen samt en balkon med udgang fra stueetagen med trapper ned til græsområde. Der etableres helt ny udvendig elevator fra kælderen til anden sal af bygningen for at skabe handicapvenlig indgang til medborgerhuset.

Skou Gruppen udfører projektet i tæt samarbejde med Norconsult Arkitekter og Dyrvig Consult.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125