23948sdkhjf

Anlægsforretning får fynsk afdeling

HedeDanmark satser nu endnu mere på Fyn og åbner derfor en lokal anlægsafdeling i Odense - blandt andet for at være tættere på letbaneprojektet

HedeDanmark retter øjnene endnu mere mod det fynske og etablerer derfor en fast anlægsafdeling i Odense. Anlægs-, handels- og servicevirksomheden er allerede nu er involveret i flere af den fynske hovedstads byudviklingsprojekter, og ambitionen er, at virksomheden nu bliver regionens fortrukne samarbejdspartner, når der skal løses anlægsopgaver i området.

Det skriver HedeDanmark i en pressemeddelelse.

- Odense er inde i en rivende udvikling med en lang række byudviklingsprojekter, hvor uderum og grønne områder er centrale dele. Derfor mener vi, at tidspunktet er rigtigt til at være fast til stede i byen, så vi kan være med til at realisere de planer, der er for byen, lyder det fra Bo Vinther-Jensen, der er regionschef for den vestlige del af HedeDanmarks anlægsgartnerforretning.

Virksomheden har allerede flere anlægsprojekter i ordrebogen, herunder plantning ved den nye Letbane og anlæggelse af belægninger og grønne områder ved Munkebjergparken.

Udvidelsen af HedeDanmarks vestlige anlægsforretning - med afdelinger i Vejle og i Aabenraa - kommer et år efter, at virksomheden etablerede en anlægsafdeling i Aarhus med en lokalkendt projektleder i front.

Lokal spydspids
Strategien for Odense-afdelingen er den samme, og den lokale spydspids i det fynske har fra årsskiftet været projektleder Brian Christensen Strarup.

Han kommer med 16 års erfaring fra en lokal entreprenørvirksomhed og skal med sit lokale kendskab og netværk være den drivende kraft i at få HedeDanmarks Odense-afdeling godt i gang.

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle afdelingen fra bunden og præge HedeDanmarks anlægsforretning i den her del af landet. Odense og omegn udvikler sig meget hurtigt i de her år, og som lokal borger er det tilfredsstillende at kunne være med til at realisere planerne, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172