23948sdkhjf

Kommune har investeret 20 millioner i cykelsti, men antallet af cyklister er næsten uændret

For knap to år siden blev cykelstien mellem Taps og Vonsild indviet med en sodavand, pølser og en tale fra borgmesteren i Kolding Kommune.

Cykelstien kostede 20 millioner kroner. Nu viser en undersøgelse, at antallet af cyklister på strækningen er steget med to personer. Det skriver JydskeVestkysten.

Begge beregninger er foretaget over en periode syv dage, hvor den første blev foretaget 2017, men den anden blev foretaget 2019/2020.

Ingeniør i trafikafdelingen hos Kolding Kommune, Steen Langhoff, mener, at det kan skyldes vejret og det faldende antal cyklister.

- Men de cyklister, der trods alt kører på strækningen, har jo under alle omstændigheder fået en væsentligt bedre oplevelse i forhold til før, hvor  de kørte ude på vejen klos op ad store lastbiler, siger han til Jydske Vestkysten.

Strækningen Taps-Vonsild var sidste brik i den nye supercykelsti, som binder Christiansfeld og Kolding sammen, og som skulle gøre det attraktivt for flere cyklister at pendle mellem Christiansfeld, Taps, Vonsild og Kolding. Nu kan man cykle hele vejen fra Kolding midtby til Christiansfeld på cykelsti.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079