23948sdkhjf

Tidligere minister stiller op til kommunalvalget i København

Ole Birk Olesen (LA) har offentliggjort, at han stiller op til kommunalvalget i København i 2021.

Læs også: Partier i København vil sexisme til livs ved at oprette enhed

Det skriver han på Facebook. Han bliver Liberal Alliances spidskandidat.

”Jeg har boet i København halvdelen af mit liv, og jeg vil ikke længere overlade det til alle andre end mig at bevare det gode ved København og at gøre det dårlige bedre,” skriver Ole Birk Olesen på Facebook.

Den tidligere minister er i øjeblikket folketingsmedlem for partiet, og det har han også ambitioner om være efter det næste folketingsvalg. Men hvor han tidligere har stillet op i Østjyllands Storkreds, skifter han nu også opstillingskreds til København.

”Det har været en ære at repræsentere LA i Østjylland i Folketinget i tre valgperioder! Den sidste er stadig i gang, og jeg kan forsikre, at jeg fremover vil arbejde nøjagtigt lige så hårdt for udvidelsen af den østjyske motorvej og for en Kattegat-forbindelse mellem Østjylland og Sjælland, som jeg hele tiden har gjort,” skriver han.

Liberal Alliance fik 11.822 stemmer i København ved seneste kommunalvalg, hvor partiets nuværende formand var spidskandidat. Ole Birk Olesen var transport-, bygnings- og boligminister i perioden 2016-2019 under den daværende VLAK-regering.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11