23948sdkhjf

Tidligere borgmester vil være regionsrådsformand

Anders G. Christensen (V) vil gerne være Venstres spidskandidat ved regionsrådsvalget, der bliver afholdt i 2021.

Læs også: Intern splittelse: Endnu en Venstre-politiker vil ikke stille op i Tønder

Han er tidligere borgmester i Favrskov Kommune, hvor han i dag sidder i byrådet. Det er også i Region Midtjylland, han går efter at blive spidskandidat. Det skriver Lokalavisen Favrskov.

- Der er om noget brug for en sundhedsreform. Et stærkt og trygt, offentligt sundhedsvæsen er en af de vigtigste grundsten i vores fælles velfærdssamfund. Det er vigtigt for os alle som danskere. For mig er det vigtigt, at vi hele tiden arbejder på, at det er patienten, der sættes i centrum og dermed mennesket foran systemet. Vi har i Region Midtjylland et godt sundhedsvæsen, men der er mange steder, det kan og skal gøres bedre, siger Anders G. Christensen.

Hvis han får opbakning til at blive spidskandidat, skal han op imod den nuværende formand for Regionsrådet i Region Midtjylland Anders Kühnau (S). Carsten Kissmeyer (V) var spidskandidat ved regionsrådsvalget i 2017, hvor han fik 38.720 stemmer mod Anders Kühnaus 62.959.

Carsten Kissmeyer har valgt ikke at stille op igen, og det er derfor, der nu er en plads ledig om at blive spidskandidat, som Anders G. Christensen forsøger at række ud efter. Anders G. Christensen er også folketingskandidat for Venstre, og det vil han fortsætte med at være på trods af ambitionerne om sit spidskandidatur.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096