23948sdkhjf

Borgmester opfordrer alle i byen til at blive testet

Dronninglund by er med 29 smittede et af de mest røde områder i Danmark lige nu. Brønderslev Kommune har været i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed, og borgmester Mikael Klitgaard (V) har en klar opfordring:

- Har du deltaget i Open by Night i forrige uge, eller været i tæt kontakt med smittede herfra, så skynd dig at blive testet. I det hele taget vil jeg opfordre borgerne i byen til at blive testet, siger han i en pressemeddelelse.

Brønderslev Kommune har indgået en aftale med region Nordjylland om et mobilt testcenter, som formentlig kan teste i denne uge.

Derudover har Styrelsen pålagt kommunen besøgsrestriktioner på plejecenter Margrethelund. Det betyder, at man kun kan besøge stedet som nær pårørende til beboere.

I kommunens daginstitutioner og skoler i Dronninglund by vil man også genoptage de restriktioner, der tidligere har været. Det betyder bl.a., at børnene skal afleveres ved indgangen. Og alle forældre vil modtage information om dette.

- Jeg opfordrer også til, at man kigger på de sociale arrangementer, man skal til i den kommende tid. Skal de aflyses, så længe smittetallet er så højt? Det kunne godt være en idé. Vores kommunale medarbejdere opfordres også til hjemmearbejde, hvis det er muligt – ikke mindst dem, der er bosiddende i Dronninglund by, siger Mikael Klitgaard.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093