23948sdkhjf

Udskældt politiker skifter til alternativet: Vil give magten tilbage til byrådet

Mogens Rerup har meldt sig ind i Alternativet.

Læs også: Kommune vil forbedre ældreplejen, men partier er uenige om hvordan

Han er byrådsmedlem i Haderslev Kommune og har tidligere repræsenteret Enhedslisten. Siden blev han løsgænger, men nu er han medlem af Alternativet.

- Alternativet har, som de eneste, lokalt bakket mig op fra start, når det handler om at tage borgerne alvorligt, hvor jeg har følt, at nogen andre partier har været mine direkte modstandere, og hvor jeg føler, at andre partier som udgangspunkt, har taget de kommunalt ansattes parti mod borgerne, skriver han på sin Facebook-profil.

Han skriver også, at Alternativet er enig med ham i, at ”magten skal tilbage til byrådet”.

Hænger ansatte ud på de sociale medier

Læs også: Her er Alternativet fortid i byrådet

Mogens Rerup har tidligere fået kritik for at hænge kommunale ansatte ud på Facebook. Det kaldte kommunens direktør for erhverv og borgerservice personforfølgelse. Økonomiudvalget, HK og Dansk Socialrådgiverforening tog også afstand fra Mogens Rerups skriverier på de sociale medier.

Det ser umiddelbart ikke ud til, at det har fået Mogens Rerup til at være mindre kritisk.

- …de ansatte skal forstå, at de er ansat i en politisk styret virksomhed – og ikke i et embedsmandsstyre. Kan ansatte ikke følge lovgivningen, og ikke opføre sig korrekt i forhold til borgerne, så skal det som noget nyt have konsekvenser, skriver Mogens Rerup.

Mogens Rerup er tidligere arbejdsmarkedschef i Vojens Kommune.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188