23948sdkhjf

Fotohandler-forening kritiserer kommuner for at tage pasfotos

Fotobutikker risikerer at lukke, hvis kommunerne fortsat tager pasbilleder for borgerne.

Det mener Danmarks Fotohandler Forening, som har sendt et brev til landets borgmestre. Det skriver Fyens Stiftstidende. I brevet står blandt andet følgende:

"Danmarks Fotoforhandler Forening vil gerne i dialog med din kommune om pasfoto taget hos en fotohandler versus i Borgerservice. For de lokale fotohandlere i kommunen dækker pasfoto en væsentlig del af deres omsætning, for mange 20-30 procent, så hvis de lokale fotohandlere ikke får mulighed for at tage pasfotos, vil det betyde tab af lokale arbejdspladser ved lukning af fotobutikker på grund af den manglende indtjening på pasfotografering"

Samtidig kommer en opfordring til borgmestrene om at støtte op om det lokale butiksliv. Borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune Hans Stavnsager vil gerne komme foreningen i møde og undersøge, hvad de gør i andre kommuner. Men han er bange for, det bliver en forringelse af kommunens service.

- Jeg kan sagtens forstå, at fotohandlerne gerne vil have den forretning, men der er også nogle andre hensyn at tage. Folk har en forventning om, at det skal være let at betjene sig af de forskellige

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141