23948sdkhjf

Ulrik Wilbek bliver ny formand for KL's Socialudvalg

KL’s bestyrelse har konstitueret ny bestyrelse, og det betyder, at Ulrik Wilbek (V) bliver ny formand for KL’s Socialudvalg.

Læs også: Kontorchef lod KL betale for færgeture til sommerhuset

Han er borgmester i Viborg Kommune og har været næstformand i udvalget siden 2018. Han erstatter Thomas Adelskov, der af personlige årsager trak sig fra posten med udgangen af september.

Ulrik Wilbek sidder også i KL’s bestyrelse.

- Jeg har siddet som næstformand i Socialudvalget i 3 år og ser frem til at fortsætte samarbejdet med udvalget og aktørerne på socialområdet i min nye rolle. Vi har mange spændende dagsordener, som vi skal fortsætte arbejdet med for at sikre en god social indsats for en lang række borgere, siger Ulrik Wilbek til KL´s hjemmeside.

- Det er bl.a. den kommende 10-års plan for psykiatrien, Barnets Lov og ikke mindst handicapområdet, hvor vi bl.a. har nogle udfordringer i forhold til ankesystemet. Her håber jeg, at vi kan få en god dialog med regeringen og Folketingets partier om en løsning.

Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) bliver ny næstformand for Socialudvalget. Hun har desuden overtaget pladsen i KL’s bestyrelse efter Thomas Adelskov.

KL’s Socialudvalg beskæftiger sig bl.a. med socialpolitik, det specialiserede socialområde - voksne og børn, socialpsykiatri, udsatte børn og familier, misbrugsområdet, velfærdsteknologi.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11