23948sdkhjf

Flere hundrede millioner: Glostrup-entreprenør vinder skoleopgaver i Egedal

Holdet med Juul & Nielsen i rollen som totalentreprenør bliver Egedal Kommunes strategiske byggepartner til renovering og modernisering af kommunens skoler de kommende år. 

– Når valget er faldet på Juul & Nielsen, er det fordi, de samlet set har leveret det bedste tilbud i den samlede bedømmelse, hvor både økonomi, projektorganisation og kreativitet er blevet bedømt. Vi glæder os til samarbejdet med teamet omkring Juul & Nielsen, siger Sune Impgaard Schou, by- og erhvervsdirektør, Egedal Kommune i en pressemeddelelse fra kommunen. 

Vinderne og konkurrenterne

Vinderholder består af:

Totalentreprenør Juul & Nielsen
EKJ Rådgivende Ingeniører
Dansk Energi Management
Rubow arkitekter
Nørd Architects

De øvrige to prækvalificerede ansøgerteams i tilbudsfasen:

Totalentreprenør Jakon
Cowi
Rum
Arkitema 

Totalentreprenør Einar Kornerup
JJW Arkitekter
JL Engineering
Rådgivende Ingeniører, AB Clausen

Egedal Kommune forventer, at der kan indgås kontrakt medio november 2020 med det vindende team, som består af en totalentreprenør, samt ingeniør-, energi- og arkitektrådgivere. 

 Valget er truffet efter en udbudsrunde med tre prækvalificerede byggeteams.

Et strategisk partnerskab på fire år

Det strategiske partnerskab løber over årene 2021-2024 med en øvre ramme på op til 400 mio. kr. Heraf er der øremærket 250 mio. kr. til udbygnings- og renoveringsopgaver på de fire skoler: Søhøjskolen, Maglehøjskolen, Balsmoseskolen og Boesagerskolen.

Som en essentiel del af det samlede projekt skal der skabes kreative læringsmiljøer for børn og unge samt skabes multifunktionelle rum til gavn for skolen og for udefra kommende brugere. 

Kommunen ønsker at styrke læring, trivsel og udvikling på både skole- og dagtilbudsområdet. Skolernes fysiske rammer skal moderniseres og arealerne skal udnyttes klogere og mere multifunktionelt. Samtidig er der fokus på at øge sambrug og skabe inspirerende og kreative læringsmiljøer gennem helhedsrenovering, modernisering og udbygning.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078