23948sdkhjf

Winni Grosbøll stopper som borgmester

Borgmester på Bornholm, Winni Grosbøll (S) forlader posten, da hun i det nye år skal være ny direktør for Friluftsrådet. 

Det skriver hun i et facebookopslag fredag formiddag.

- Alting har sin tid - også en borgmesters - og jeg glæder mig nu til at kunne følge udviklingen af øen lidt mere fra sidelinjen, skriver hun i sit opslag.

- Det har været en kæmpe ære og en fantastisk rejse, hvor jeg har mødt og arbejdet med de mest fantastiske, kloge, spændende, hårdtarbejdende mennesker fra nær og fjern om at udvikle vores Bornholmske samfund, lyder det videre.

Om sit nye job skriver hun: 

- Jeg får mulighed for at arbejde med noget af det, jeg synes er allersjovest; frivillige engagererede mennesker, foreninger der favner mange interesser, politik, lokale projekter, børn, unge, ældre og de mange oplevelser, som naturen giver os, og aldrig før har friluftsdagsordenen været så vigtigt.

Frilufstrådet er en paraply-organsisation, som samler andre organisationer inden for friluftsliv, natur og miljø.

S peger på afløser

En afløser skal formelt først godkendes af kommunalbestyrelsen. Men Socialdemokratiet har nu peget på på Thomas Thors (S) som afløser, skriver både TV2 Bornholm og Bornholms Tidende.

- Vi er glade for, at en enig gruppe har valgt at pege på Thomas Thors som Winnis afløser, og at Thomas har takket ja. Også et stort tillykke til ham, skriver S-formand Anette Stæhr i en pressemeddelelse, som TV2 Bornholm har set.

Nu skal Socialdemokratiet finde en ny spidskandidat til KV2. Anette Stæhr melder, at bestyrelsen skal drøfte procedurene omkring dette.

Winni Grosbøll, født i 1976, har været borgmester på Bornholm siden 2010, efter hun vandt posten i 2009 som 33-årig. Hun er uddannet cand.mag. i historie og samfundsfag.

Kære alle Der er mange følelser på spil, mens jeg skriver disse linjer. Jeg har takket ja til et tilbud om at blive...

Posted by Winni Grosbøll on  Friday, 6 November 2020
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093