23948sdkhjf

Boliger og butikker - Projekt på Odense-havn i hænderne på lokale entreprenør

Projektet Odins Brygge føler endnu flere lejeboliger til de mange nye boliger, som de seneste mange år er blevet opført på havnen i Odense. 

Bygherren Innovater står bag projektet, som omfatter 82 lejeboliger, syv erhvervslejemål samt et p-hus med 310 pladser ved krydset Toldbodgade og Havnegade. Lejelejlighederne får fra 1-3 værelser med et samlet areal på 5.050 kvm. Det skriver EDC Poul Erik Bech, som skal stå for udlejning af boligerne, i en pressemeddelelse. 

NJ Gruppen bygger projektet og er et par uger foran tidsplanen. Forventningen er, at der vil være en prøvebolig klar omkring marts 2021, og at både butikkerne, det nye p-hus og lejelejlighederne kommer til at stå færdigt næste efterår. 

Med adm. direktør hos Innovater Morten Lykkes ord kan de kommende beboerne glæde sig over at "2n spytklat fra vandet".

- Derfor får alle boligerne store vinduespartier, og de fleste af lejlighederne får egen altan, hvorfra de kan nyde byens bedste udsigt over havnen. Desuden får penthouse-boligerne adgang til en stor og hyggelig taghave. Vi har prioriteret diversitet i projektet, så i det nye byggeri bliver der plads til alle fra den studerende, som har brug for en etværelseslejlighed, til den lille familie, som drømmer om en stor treværelseslejlighed, forklarer direktøren.

I erhvervslejemålene kommer en Rema 1000, Aldi, Fru Lund Bageri og et apotek. Derudover flytter tre endnu unavngivne restauranter/caféer ind i de sidste erhvervslejemål.

Odins Brygge er tegnet af Årstiderne Arkitekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11