23948sdkhjf

Hedensted Fjernvarme bortviser driftsleder

Driftsleder hos Hedensted Fjernvarme Torben Alex Nielsen er onsdag i denne uge blevet bortvist fra sin stilling hos Hedensted Fjernvarme.

Det bekræfter direktør Gitte Guldberg overfor Aarhus Stiftstidende.

Årsagen er, at Torben Alex Nielsen, der har været ansat hos Hedensted Fjernvarme siden 2011, i en privat mail sendt til tidligere formand for bestyrelsen Kristian Møller har kritiseret den nuværende formand Morten Juhl Lassen.

Mailen blev herefter – ved en fejl – sendt videre til Morten Juhl Lassen.

Få dage efter blev Torben Alex Nielsen bortvist.

- Jeg er blevet bortvist på grund af mailen, som bestyrelsen tolker som illoyal over for formanden, fortæller Torben Alex Nielsen.

Valgbarhed

Mailen kommer efter en periode med diskussioner om, hvorvidt Morten Juhl Lassen overhovedet er valgbar til bestyrelsen, idet han ikke har været fjernvarmeaftager i Hedensted siden 2018.

Det var Kristian Møller, der på generalforsamlingen i august, rejste spørgsmålet om valgbarhed. Samme spørgsmål dukkede op igen på den ekstraordinære generalforsamling i oktober. 

På begge generalforsamlinger afviste Morten Juhl Lassen og bestyrelsen, at der var et problem med formandens valgbarhed. Der blev henvist til, at fjernvarmeselskabet selv var varmeaftager og Morten Juhl Lassen med sin mangeårige tilknytning til værket gør ham til valgbar. 

Det var efter den udlægning, at Torben Alex Nielsen stillede sig kritisk, da han ikke mener, at det er en logisk forklaring. 

Nu har den kritiske røst altså ført til Torben Alex Nielsens bortvisning. 

Kristian Møller erkender over for avisen at have begået en brøler ved at have sendt mailen videre. 

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078