23948sdkhjf

Nye byggeopgaver på vej

REGION SYDDANMARK

GULDAGER

Dagligvarebutik

Dagligvarebutikken Aldi ønsker at etablere en ny konceptbutik mellem Tarphagevej og Guldager i Guldager, og for at det kan lade sig gøre, er der udarbejdet forslag til nyt plangrundlag. Forslagene blev forleden godkendt af Plan- og Miljøudvalget i Esbjerg Kommune og sendes nu i otte ugers offentlig høring.

For at sikre den trafikale afvikling er der indgået en udbygningsaftale mellem Esbjerg Kommune og projektejer om projektering og etablering af vejudvidelse og venstresvingsbane i forbindelse med etablering af dagligvarebutikken.

REGION NORDJYLLAND

GISTRUP

29 almene boliger

Aalborg Byråd har godkendt skema A for 29 nye familieboliger, som Alabu Bolig, afdeling 78 vil opføre på Spar Es grunden i Gistrup.

Den nye boligbebyggelse kommer både til at indeholde rækkehuse i to plan og lejligheder i et plan.

REGION SJÆLLAND

SORØ

Skolerenovering

Holbergskolen i Dianalund er et blandt i alt 17 projekter, som får støtte fra Realdanias pulje, som blev oprettet i forbindelse med coronakrisen for at fremme bæredygtigt byggeri. Sorø Kommune skriver i et nyhedsbrev, at Realdania giver 2,9 mio. kr. til grøn renovering af Holbergskolen.

Bevillingen fordeler sig på 500.000 kr. til en målrettet bæredygtighedsanalyse og 2.400.000 kr. i støtte til at gennemføre den gennemgribende renovering.

Tidligere på året fik Sorø Kommune tilsagn om 1.830.000 kr. i støtte til bæredygtig renovering af den del af Holbergskolen, som skal huse den integrerede institution Troldehaven samt indskolingen.

Projektet forventes udbudt i efteråret 2021, og hele den gennemgribende renovering ventes afsluttet i 2024.

Sorø Byråd har i alt afsat 80 mio. kroner til renoveringen af Holbergskolen.

REGION HOVEDSTADEN

ALBERTSLUND

Renovering af almene boliger

Albertslund Kommunalbestyrelse har godkendt skema A for helhedsplanen for Albertslund Boligselskab afdeling 08, Nord som ansøgt af Bo-Vest.

Afdelingen består af 280 boliger opført i 10 blokke på tre etager, og helhedsplanen omfatter blandt andet modernisering af badeværelser og udskiftning af faldstammer.

TNT Arkitekter har bistået bygherre med teknisk rådgivning i den indledende fase med udvikling af helhedsplanen og udarbejdelse af grundlaget for skema A.

Rådgiveropgaven og byggeledelsen udbydes ifølge planen i løbet af andet kvartal i år, og de fysiske arbejder udbydes i anden kvartal næste år.

Renoveringsarbejderne forventes påbegyndt i første kvartal 2023 og forventes at vare i 24 måneder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078