23948sdkhjf

Stadig mystik om hjemsendt kommunaldirektør

Efter Fredericia Kommunes kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe blev hjemsendt med øjeblikkelig virkning 5. januar, har det været småt med begrundelse for hjemsendelsen. 

Nu to uger senere har hun stadig ikke fået en begrundelse, skriver TV2 SYD.

- Allerede da Annemarie blev hjemsendt, bad vi kommunen om en begrundelse. Men det ville kommunen ikke give. Det er meget kritisabelt, for så kan hun jo ikke forsvare sig og rette eventuelle misforståelser, siger kommunaldirektørens advokat, Pernille Backhausen, til TV SYD.

Kommunens borgmester Steen Wrist Ørts (S) vil - ifølge TV SYD - ikke lade sig interviewe om sagen. 

Kommunaldirektørens exit kom i forlængelse af en orientering om en advokatundersøgelse, som Økonomiudvalget satte i gang før jul. På den baggrund fandt udvalget "det hensigtsmæssigt" at fritage kommunaldirektøren for tjeneste indtil videre, lød det i en pressemeddelelse.

Undersøgelsen var foranlediget af, at den tidligere borgmester Jacob Bjerregard (S) i december kom i vælten på grund af et grundkøb, som ifølge artikler i Ekstra Bladet var på kant med loven.

Det fik kommunen til at bestille en uvildig advokatundersøgelse, og det er den, som nu har ført til kommunaldirektørens tjenestefritagelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093