23948sdkhjf

Tidligere drabschef bliver K-kandidat til kommunalvalg

Frederiksberg-vælgere med interesse for kriminalstof vil til kommunalvalget falde over et bekendt navn på stemmesedlen: Tidligere drabschef for Rigspolitiets Rejseafdeling Bent Isager-Nielsen. Det fortæller han til Berlingske.

Bent Isager-Nielsen er ofte brugt i medierne og benyttes blandt andet i forskellige DR-dokumentarer om drabssager. Til efteråret kan han føje kandidat til kommunalbestyrelsen i Frederiksberg for De Konservative til cv'et.

Til avisen fortæller han, at han flere gange har overvejet at stille op som politisk kandidat. Men han mener ikke, at han haft tiden, eller at det var passende, når han arbejdede i politiet.

Han forklarer til Berlingske, at han ikke har færdigbagte mærkesager, men han beskriver sig selv som socialkonservativ og fremhæver social ansvarlighed, en stabil og balanceret udvikling og sikkerhed for borgerne som prioriteter for hans politiske virke.

Bent Isager-Nielsen bliver ikke det eneste ansigt, som nogen vil genkende fra tv, der stiller op som konservativ kandidat i Frederiksberg til efterårets kommunalvalg.

Mandag fortalte sognepræst Michael Brautsch til Politiken, at han også stiller op. Nogle vil kunne genkende ham som en af eksperterne, der matcher singler i DR-programmet "Gift ved første blik".

Begge blev onsdag aften officielt valgt som kandidater for De Konservative på Frederiksberg sammen med 29 andre, og de er nu klar til valget i november.

Det er ikke kun på Frederiksberg, at De Konservative kan trække navne kendt fra andre sammenhænge på stemmesedlen.

I Viborg stiller Asbjørn Sennels, der har spillet to landskampe for det danske fodboldlandshold, op som kandidat ved det kommende kommunalvalg. Det fortalte han i februar til TV Midtvest.

Kilde: /ritzau/

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14