23948sdkhjf

Kommunaldirektør kommer til at stå i spidsen for diakonissetiftelsen

Anders Mørk Hansen bliver administrerende direktør for Diakonissestiftelsen. 

Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Halsnæs Kommune og skal være med til at føre velfærdsaktørens strategi og værdier ud i livet.

Diakonissetiftelsen driver blandt et plejehjem i Gentofte og leverer privat hjemmehjælp til borgerne på Frederiksberg. Organisationen udbyder også uddannelser som sygeplejerske og SOSU-hjælper og -assistent.

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Anders Mørk Hansen som Diakonissestiftelsens nye adm. direktør.

- Han har stor ledelseserfaring og en bred erfaring fra velfærdsområdet i flere kommuner. Hertil kommer stor erfaring med partnerskaber og et stærkt kommunalt netværk. Det er vigtigt for at fortsætte arbejdet med at realisere Diakonissestiftelsens strategi, herunder partnerskabet med PensionDanmark om at etablere friplejehjem i samarbejde med kommunerne, fortæller bestyrelsesformand Mogens Madsen om valget af Anders Mørk Hansen.

Han vil føre værdierne videre

Anders Mørk Hansen selv ser frem til at få Diakonissestiftelsen ind under huden og til at møde både ledere, medarbejdere og frivillige.

- Diakonissestiftelsen er en organisation, der med baggrund i meget stærke værdier, ønsker at yde en ordentlig hjælp, hvor man møder den enkelte i øjenhøjde. Samtidig er det en organisation, der er super ambitiøs, når det kommer til den forretningsmæssige udvikling. Den kombination giver Diakonissestiftelsen et stærkt ståsted, og det vil jeg meget gerne være med til at styrke yderligere, siger han.

Anders Mørk Hansen tiltræder stillingen som adm. direktør den 1. juni og vil den første måned have overlap med nuværende adm. direktør Anne Mette Fugleholm for at sikre en god overgang. Der bliver afholdt tiltrædelsesreception i august.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.095