23948sdkhjf

Efter 10 års tovtrækkeri: Byråd vedtager endelig vejføring til Sunset Boulevard

10 år har det taget at finde en afklaring på, hvordan vejen ind til en endnu ikke opført Sunset Boulevard-restaurant i Helsingør skal ligge. Det skriver Helsingør Dagblad.

For 10 år siden købte Sunset Boulevard grunden på Klostermosevej i Helsingør og ville bygge en filial på grunden. Men så begyndte balladen, for der var ingen adgangsvej til grunden, og kommunen ville ikke give tilladelse til, at der blev etableret en vej ud til den travle Klostermosevej. 

Dermed var det Helsingør Kommunes ansvar at sikre en anden adgangsvej, hvilket i 2015 fik kommunen til at ekspropriere en del af nabogrunden, så denne kunne bruges til at anlægge en adgangsvej på.

Den ekspropriation er nu trukket tilbage efter store protester fra ejeren, det besluttede Helsingør Byråd mandag aften. Helsingør Kommune vil nu etablere adgang til den kommende Sunset Boulevard via en sidevej. Hvis ellers Sunset Boulevard siger ja til løsningen.

- Vi glæder os rigtig meget til, at vi forhåbentlig kan invitere borgerne i Helsingør og omegn ind i en ny og lækker Sunset Boulevard. Forhåbentlig finder vi en holdbar løsning, som virker for alle de involverede parter. Lige nu er der stadig lidt vej endnu, men vi er rigtig glade for at se, at beslutningsprocessen skrider godt fremad, siger Jens Broch, administrerende direktør i Sunset Boulevard til Helsingør Dagblad.

Den nye vejføring vil koste Helsingør Kommune 1,8 millioner kroner at etablere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.078