23948sdkhjf

Byråds- og folketingsmedlem ramt af blodprop i hjernen

Byrådsmedlem i Greve Kommune, Brigitte Klintskov Jerkel, som også er folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti, er blevet ramt af en blodprop i hjernen. Det skriver Brigitte Klintskov Jerkel på sin Facebookside.

Den 51-årige politiker var torsdag i sidste uge på vej hjem efter to møder på Christiansborg, da hun følte sig så skidt tilpas. Under køreturen blev hun så dårlig, at hun ringede til sin læge, der straks sendte hende til udredning for en blodprop på Køge Universitetshospital.

- Efter en masse undersøgelser i Køge og efterfølgende på Roskilde Sygehus blev det konstateret, at jeg havde en mindre blodprop i hjernen, som skyldes, at min halspulsåre i højre side er forsnævret. Det er i en sådan grad, at jeg sandsynligvis skal opereres på Rigshospitalet onsdag eller torsdag. Det ved jeg mere om efter forundersøgelser onsdag, skriver Brigitte Klintskov Jerkel.

Hun skriver desuden, at hun er noget chokeret over diagnosen og den muligt forestående operation, og derfor kommer hun til at trække sig tilbage fra politik og hvile i den kommende tid.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094