23948sdkhjf

Efter uheldige sager: Seniorchef er ikke længere ansat i Vejle Kommune

Helle Brinch er ikke længere seniorchef i Vejle Kommune.

Det sker angiveligt efter en gensidig aftale mellem Vejle Kommune og den nu forhenværende chef, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Det opløste ansættelsesforhold sker i kølvandet på en række sager, som har ramt seniorområdet i Vejle Kommune. Hjemmeplejens største distrikt, Distrikt Vest 2, er blevet ramt af en masse opsigelser fra medarbejdere, som har peget på dårlig ledelse som årsagen til, at de kvittede jobbet.

Distriktslederen blev ifølge Vejle Amts Folkeblad efterfølgende opsagt. Herefter ønskede den tidligere medarbejder Hadas Hadush at vende tilbage for at skabe stabilitet. Men det måtte hun ikke, da Hadas Hadush havde ytret sig kritisk i den lokale avis.

Nu er en BDO-redegørelse på vej. Det er ikke til at sige, om de uheldige sager hænger sammen med, at Helle Brinch ikke længere er ansat i Vejle Kommune.

- Vi har blot fået at vide, at Helle Brinch er fratrådt efter gensidig overenskomst og har været sygemeldt i længere tid. Men jeg undrer mig da over timingen - kun 14 dage før økonomiudvalget skal se resultatet af undersøgelsen af seniorområdet, siger borgmesterkandidat Martin Sikær (S) til Vejle Amts Folkeblad.

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) og kommunaldirektør Niels Ågesen vil ikke kommentere sagen, men har i et skriftligt svar takket Helle Brinch for hendes arbejde.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093