23948sdkhjf

Fyrede forsyningsdirektører undersøges nu også for misbrug af kreditkort

Den tidligere administrerende direktør for Hillerød Forsyning, Søren Støvring og tidligere affaldsdirektør Peter Maltha Larsen, undersøges også for misbrug af firmakort. Det skriver SN.dk.

Den nye direktion har indledt flere interne undersøgelser af firmakreditkort i forsyningsselskabet. Det ses i referatet fra Hillerød Forsynings bestyrelses ekstraordinære bestyrelsesmøde 27. april, der netop er fremlagt.

Til Frederiksborg Amts Avis siger tidligere administrerende  direktør, Søren Støvring, at han aldrig har haft et firmakreditkort, og at han ikke ønsker at kommentere mistanken. Peter Maltha Larsen vil ikke at udtale sig og afventer advokatundersøgelsen.

Efter en intern undersøgelse i meldte Hillerød Forsyning i starten af maj ud, at man iværksatte en ekstern advokatundersøgelse. 

Poul Schmith/Kammeradvokaten er nu gået i gang med at gennemgå alt relevant materiale.

- Nu overlader vi alt relevant materiale til eksterne, juridiske eksperter, og så må vi se, hvilke konklusioner advokatundersøgelsen kommer frem til. Bestyrelsen vil nu afvente undersøgelsen, før vi foretager os yderligere. Derfor ønsker vi heller ikke at udtale os yderligere om sagen, før undersøgelsen er afsluttet, sagde bestyrelsesformand for Hillerød Forsyning, Klaus Markussen, ved den lejlighed.

Direktionens indstilling til bestyrelsen anbefalede også, at advokatundersøgelsen også kommer til at omfatte medlemmerne af den nuværende direktion. Dette sker for at sikre, at bestyrelsen fortsat kan have tillid til den nuværende direktion, der også var en del af den tidligere ledelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078