23948sdkhjf

Frederikshavns nye kommunal-direktør er fundet

Der er nu sat navn på Frederikshavn Kommunes nye kommunaldirektør. Valget er faldet på den 48-årige Thomas Eriksen, der har været ansat i stillingen som Teknik- og Kulturdirektør siden oktober sidste år.

Borgmester Birgit S. Hansen glæder sig over, at kommunen får en ny erfaren styrmand ved roret:
- Folk, der har lært Thomas Eriksen at kende hen over de sidste syv måneder, han har været her, er ikke i tvivl om den energi, han tilfører kommunen, siger hun.

- Han har en lyst og en vilje til at fortsætte væksten og udviklingen sammen. Det er lige netop det, vi har brug for. Tiden kalder på, at vi arbejder på fælles løsninger, der skal få Frederikshavn Kommune til at blive et sted, som både erhvervsliv, borgere og internationale virksomheder finder attraktivt at satse på. Og det er jeg ikke i tvivl om, at Thomas Eriksen også vil knokle benhårdt for, siger Birgit S. Hansen i en pressemeddelelse fra kommunen.

Kommunens folkesjæl har vundet

Hun udtaler sig på vegne af et enigt ansættelsesudvalg.
Thomas Eriksen er rykket over bæltet fra Sjælland sidste år og har sammen med sin hustru bosat sig i Frederikshavn.

Og det er især kommunens særlige folkesjæl, der har vundet hans hjerte:
- Jeg oplever en imødekommenhed og en åbenhed, hvor det er helt tydeligt, at man vil hinanden og kommunen det godt. Man siger tingene ærligt. Og det sætter jeg enormt stor pris på - og det gør resten af min familie i øvrigt også. Her kan man være sig selv og bryde meninger uden at blive personlig, siger Thomas Eriksen.

Han tiltræder stillingen som kommunaldirektør 1.september 2021, hvor nuværende kommunaldirektør Mikael Jentsch stopper efter ni år på posten med udløbet af sin kontrakt.
Indtil videre fortsætter Thomas Eriksen med ansvaret for Teknik- og Kulturområdet også efter sin tiltræden som kommunaldirektør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078