23948sdkhjf

Hillerød Forsyning er ramt af endnu en møgsag: Mistanke om snyd med kreditkort

Stakken af mistænkelige sager er ved at hobe sig op hos Hillerød Forsyning.

Kammeradvokaten er lige nu i gang med at undersøge, om kreditkortene hos forsyningsselskabet er blevet misbrugt af direktionen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis på baggrund af en aktindsigt, som er foretaget af Rasmus Visby fra podcasten ”Visbys Verden”.

Ifølge de nu offentliggjort kontoudtog er et af kreditkortene nemlig blevet brugt i en chokoladeforretning, en vinhandel, en restaurant i København, på færgen til Tyskland og på flere tankstationer i Tyskland og Schweiz.

Det er forsyningsselskabets tidligere affaldsdirektør, Peter Maltha Larsen, som har haft kreditkortet til rådighed. Han ønsker ikke at udtale sig til avisen.

Dette er blot den seneste række af uheldige sager, som har ramt Hillerød Forsyning. For nogle dage siden kom det frem, at selskabets tidligere direktører, Søren Støvring og Peter Maltha Larsen, har påført forsyningsselskabet store ekstraudgifter.

Leasede firmabiler blev skiftet ud to år før, at kontrakten var udløbet med leasingselskabet. Desuden havde direktørerne også kørt for mange kilometer i bilerne i forhold til det aftalte.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.234